20-21’nci dönem Anavatan partisinden Adıyaman milletvekilliği olan Bozkurt’a halk yoğun ilgi gösterdi.

Yaklaşık 300 araçlık konvoyla Atatürk Havaalanına giden vatandaşlar, burada bozkurt’tu karşıladıktan sonra, konvoy eşliğinde önce Kahta ilçesine, ardından Adıyaman turu yapıldıktan sonra parti binasına geldiler.

Bozkurt'a İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan, Merkez İlçe Başkanı Hicri Gürsoy, milletvekili adayları ile yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Parti binasında vatandaşlarla bir araya gelen Bozkurt, vatandaşlara seslenerek, 24 Haziran’da yapılacak seçimde herkesin canla başla mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Önümüzdeki bir ayın ülkenin kaderini tayin edeceğine dikkat çeken Bozkurt, “Önümüzde bir ay zaman var. Bu bir ay zaman Türkiye'nin kaderini tayin edecek. Çocuklarımızın, torunlarımızın, çiftçimizin, köylümüzün, gençlerimizin, tüm Türkiye’nin, 80 milyon vatandaşımızın geleceği ile çok yakından ilgili, ben bu bir ay süreyi bir seferberlik ayı olarak sizlere söylemek istiyorum. Bu seçim benim seçimim değil. Bu ülkenin seçimi, Adıyaman'ın seçimi, Türkiye'nin istikbali, seçimi, hepiniz çok iyi bilmektesiniz"dedi.

- ÜLKE, ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYOR

Ülkenin çok sıkıntlı günler geçirdiğini dile getiren Bozkurt, şunları kaydetti:

"Çok sıkıntılı günler geçirdiğinizi, ülkemizin, Adıyaman’ın çok zor günler geçirdiğini bilmekteyim. Partimiz çok zor şartlarda kuruldu. 8 aydır hakikaten her türlü zorluğa rağmen Allah bugünlere gelmemizi nasip etti. Bu süre zarfında bize meydan vermediler. Salon vermediler. Otel vermediler. Bu ülke vatandaşı değilmişiz gibi siyasi partilerin ülkenin emrinde ve milletin kurduğu parti olma anlayışı kaybettikleri için bizi yok etmek için var güçleri ile çalıştılar. Ama biz yılmadık. Biz hiçbir gün umudumuzu da kaybetmedik. Ve yılmadıkta çünkü biz biliyoruz ki bu seçimde eğer biz kaybedersek, millet ittifakı kaybederse, şunu bilin ki ülke kaybedecek. Ülke kaybedildiği zaman da bu ülke başına nelerin gelebileceğini hepiniz zannediyorum hesap etmektesiniz. Bu seçim benim seçimim değil. Bu seçim hepimizin seçimi, sizlerin seçimi, biz bu bir ayı seferberlik anlayışı ile gecemizi gündüzümüze katmak suretiyle inşallah iyi sonuçla da sonuçlandıracağız. 25 Haziran günü ülke çok güneşli, yeni bir güne, yeni bir başlangıca, yeni bir geleceğe kapılarını açacaktır” 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha