20-21 Dönem milletvekiliği döneminde Adıyaman'a yaptıkları ile bilinen Bozkurt'un aday olması ile Adıyamanlı işsiz gençler, Bozkurt'tun seçilmesi ile dertlerine çare olacağını bekliyorlar.

Esnaf ziyaretinde sürekli gençler tarafından önü kesilen ve umutlu olduklarını belirten gençler, oylarının Bozkurt'tan yana olduklarını vurguladılar.

Gençlerin sorunlarına çare olmak için önemli projelerinin olduğunu ifade eden İYİ Parti Adıyaman milletvekili adayı Mahmut Bozkurt, "Esnafımız iş yerinde hayatını nasıl geçiriyor, iş hayatını nasıl geçiriyor? Bunları öğreniyorum. Tabi gördüğüm çok şey var. Bilmediğim şeyleri öğrenmiş oluyorum. Adıyaman'ın büyük sıkıntıları var. Allah nasip ederse seçimden sonra bu sorunları çözmek için elimden gelen gayreti sarf edeceğim. İşim zor, biliyorum, çok büyük sıkıntılar var. Bunun üstesinden ben yalnız değil, bütün Adıyaman üstesinden gelecektir. Gençlerimiz işsiz, işsiz oldukları için hayattan kopmuşlar. Eğer bu böyle giderse, bunun ilerisinde bu gençlerimizde çok büyük bunalımların yaşanacağı kanaati bende uyandırdı. Gençler demek; gelecek demektir. Süratli bir şekilde Adıyaman'ı ayağı kaldıracak, bir takım tedbirler almamız gerekiyor. Bunları da biliyorum. Organize sanayi bölgesine gittim. Süratli bir şekilde organize sanayi bölgelerimizi devreye sokmak lazım. Şanlıurfa'nın yararlanmış olduğu teşviklerden Adıyaman'ı yararlandırmamız gerekiyor. Kahta, Gölbaşı, Besni ilçelerimizi de organize sanayide güçlendirmemiz lazım. Biz bu derece farkını ortadan kaldırırsak, yatırımcı buraya gelmeye hazır. Çünkü eskiden gelmişti. Ama şimdi bırakmış, gitmişler. En azından onlar Adıyaman’a bir nefes aldırıyordu. Ama o nefesimizi kaybetmişiz. İlk yapacağım işlerden biri bu olacak. Tütün işini halledip Adıyaman’a bir girdi sağlamam lazım. Ana projem; ana işim, tarım ve sulama. Bundan başka Adıyaman'ın reçetesi yok. Allah yardım edecek, inşallah bunu Adıyaman’ımızla birlikte yapacağız" dedi.

  

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha