Sultangazi Sima döner salonunda düzenlenen sahur programına AK Parti milletvekili Canan Kalsın, AK Parti ultangazi İlçe Başkanı Av. Abdurrahman Dursun,  Sultangazi belediye meclis üyesi Mahmut Yılmaz, Bağcılar Belediye meclis üyelerinden Cuma Durak ve Mehmet Yalçın, çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının başkanları yöneticileri iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Adıyamanlı hayırsever iş adamlarından Ramazan Baykurt, gece yarısı da olsa sahur programına katılımlarıyla bizleri onurlandıran herkese teşekkür borçlu olduğunu belirterek 24 Haziran genel seçiminde iştirak eden bütün katılımcılara teşekkür etti.

DURSUN, BU SEÇİMİN ANLAMI FARKLIDIR

Sultangazi Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Abdurrahman Dursun, 24 hatıran seçimi Türkiye'nin geleceği için bundan önceki seçimlere oranla çok daha farklı bir anlam taşıdığını kaydederek, sağduyulu bütün hemşereilerimize büyük bir görev düştüğünü söyledi.

BAYKURT, 24 HAZİRAN ÜLKEMIZIN GELECEĞI İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

Onuruna verilen yemekte önemli bir konuşma yapan AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı H.Mehmet Baykurt, 24 Haziran yeni başkanlık sistemi Türkiye için ve milletin kaderinin yeniden belirlenebilecek önemli bir sistem olduğu gibi ülkemizin geleceği için de  önemli bir dönüm noktasıdır. Inancım o ki bu yeni başkanlık sistemi ile ülkemiz  Her anlamda  büyük bir sıçrama kaybedeceğini belirtti.

Baykurt, " AK Parti 2001 yılında kuruluşundan bu yana gücünü milletten alan ve bu amaç doğrultusunda son 16 yılda her anlamda yapılan hizmetlerle herkesin takdirini kazanmıştır.  yeni başkanlık sistemi ile birlikte Geleceğe yönelik çok daha güzel hizmetlere imza atacağına inancımız tamdır. AK Parti'nin bu Kutlu yürüyüşüne bütün seçimlerde olduğu gibi Adıyamanlı hemşerilerimizin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Gecenin bu vaktinde sahur programında bizleri yalnız bırakmayan bütün Adıyamanlı hemşerilerime saygılarımı sunuyorum. Bu yemeği veren ve bu vesile ile Bizleri bir araya getirmesini öncü rol oynayan amcam oğlu değerli iş adamı Ramazan Baykurt kardeşime şükranlarımı sunuyorum" diyerek, bütün katılımcılara teşekkür etti.

Editör: Adıyaman Haber