Düğün gününü seçim gününe denk getiren Cansu Kılıç ve Serhat Genç, önce oy kullandı, ardından düğün salonuna gittiler.
Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekilli Genel Seçimi tercihlerini belirlemek isteyen seçmenler, 1459 sandıkta oy kullanmaya başlamasının ardından gelin Cansu Kılıç, gelinlik ve düğün arabası ile Yavuzselim İlkokulu'na  gelerek Yavuzselim Muhtarı Mehmet Dağhan'dan seçmen kağıdını alarak, 1342 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Zılgıtlar eşliğinde oyunu kullanan gelin Kılıç, çok heyecanlı olduğunu söyledi.
İlk oyunu gelinliğiyle kullandığı için çok mutlu olduğunu belirten Kılıç,"Bu mutlu günde iki heyecan yaşıyorum, çok mutluyum, gerçekten Cumhur Reisimize verdik, açıkça söyleyelim, çok mutluyum, söyleyecek hiçbir kelime bulamıyorum. Allah herkese böyle bir gün nasip eder, inşallah darısı tüm bekarlara olsun, inşallah bugüne denk getirdik, gelinliğimle oy kullanmak istedim. Hem buda benim ilk oyum, bu zamana kadar oy kullanmadım, ilk oyumu gelinliğimle kullandım, çok mutluyum" dedi.
Damat Serhat Genç ise şunları söyledi:
"Benim için tek bayrak, tek devlet,  tek cumhuriyet, tek ülke. Heyecanlıyız ve çok mutluyuz. Allah devletimize zeval vermesin."
Seçim heyecanıyla birlikte mahalle olarak bir seçmeni gelin etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mehmet Dağhan da “Mahalle muhtarı olarak Mahallemiz sakinlerinden olan kızımızı bugün gelin etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi düğün günlerinin 24 Haziran’da olması münasebetiyle bugün düğün salonuna gitmeden önce oy kullanacakları Yavuz Selim Okuluna gelerek oylarını kullandılar. İki heyecanı ve mutluluğu bir arada yaşadılar. Allah sonlarını getirsin. Her iki çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
Damat Serhat Genç, oyunu kullanmak üzere Pevlikan köyüne hareket etti.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha