Adıyaman’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in daha öncede görmek istediğini ama seçimlere kısmet olduğunu ifade eden Bozkurt, “Genel Başkanım Adıyaman’a ilk kez geliyor. Kendisi tabi Adıyaman’ı daha önce arzu etmişti görmek ama kısmet olmadı. Daha önce getirecektik. Bunu seçime kaydırdık. Adıyaman merak ediyor, genel başkanım, biliyorsunuz çok yoruldu. Biz 1.5 senedir gerçekten bir kadın olması hesabı ile Türkiye’deki gitmediği il kalmadı. Çok cesur bir şekilde hareketi başlattı. Seçime giriyoruz. Biz çalışmalarımızı yapıyoruz, zaten kendisi 11 Haziran Pazartesi günü saat 17.00’da ilimizde olacaklardır. Genel başkan benim kız kardeşimdir. Biz kendisi ile bir abi kardeş gibi konuşuruz. Bizim bu kardeşliğimiz Adıyaman’da kardeşlik şekline dönüşsün. Adıyaman’ı kendisi kardeşinin memleketi olarak görüyor. Adıyaman'ın kendisini gelip dinlemesini istiyorum"dedi.

- KADINLAR BU ÜLKENİN ÇİMENTOSU

Adıyamanlı kadınlara seslenen Bozkurt, şöyle konuştu:

"Özellikle bayanlar, kadınlara seslenmek istiyorum; Yazmalarını alıp gelsinler. Kendisine destek versinler. Kadınların bu ülkenin çimentosu olduğunu, Türkiye'nin geleceğinde kadınların elinin değdiği zaman daha güzel bir Türkiye’nin milletin önüne geleceğini her fırsatta ifade etmektedirler. Kadınları özellikle bekliyoruz. Meral hanım Adıyaman’a gelmesi şu açıdan önemli. Tüm Adıyaman gelsin önemli açıklama yapacaklardır. Çünkü bende kendisi ile konuşacağım"

- ADIYAMAN İÇİN SÖZ ALACAĞIM

Mitingin çok önemli olduğuna dikkat çeken Bozkurt, "İlimizle ilgili kendisinden vaatler alacağım. Ben bir proje adamıyım. Adıyaman’da yapacağım icraatlar var. Bunları kendisi ile paylaşmışım. Paylaşıyorum da, güçlü bir şekilde biz kız kardeşimi Adıyaman’da bu mitingde yanında olursak, ben ileride bunun karşılığını, ben ileride Meral hanımdan alırım. Bundan Adıyaman'ın hiçbir şüphesi olmasın. Bütün Adıyaman'ı bekliyorum. İleride çözemeyeceğimiz, yapamayacağımız iş olmayacak. Adıyaman'ın bütün doğru projelerini, mega projelerini, ben hayata geçirmek için bu yola çıktım. Parlamento da çoğunluğu alacağız. Güçlü bir hükümet olacak bu dönem. Bu güçlü hükümet Adıyaman’a güçlü hizmeti döndürecektir. Ben Adıyaman kaderini değiştireceğim. Özellikle Meral hanımın mitingine katılmalarını özellikle rica ediyorum Adıyamanlı hemşerilerimden, ben inanıyorum güçlü çıkaracaklardır. Dinleyeceklerdir”ifadelerini kullandı.

- MEGA PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Seçildiği taktirde Adıyaman’ın Mega projelerini hayata geçireceğini ifade eden Bozkurt, şöyle devam etti:

“Adıyaman hizmete susamış, hizmet olmayınca da Adıyaman’da istihdam alanları daraldı. Tarım bitince yine aynı şekilde köylerimizde sıkıntılar ortaya çıkmış. Bunların sonucu esnafa da yansımış. Topyekün ben bir sıkıntı görüyorum. Adıyamanlı hemşerilerimiz, bu sıkıntıları çözebileceğimi bildikleri için bana teveccüh gösteriyorlar. Gittiğim her yerde bunu görüyorum. Milletvekilliği için ben bu yola çıkmadım. Adıyaman kaderi için bu yola çıktım. İşsizlik meselesi ortadan kalkacak çünkü Adıyaman işsizlik almış başını yürümüş. Çok ciddi bir sorun şekline dönmüş, ben kahvelerde dolaşıyorum. Parkları dolaşıyorum. Gençlerimizin yüzünde mutlu yüz görmüyorum. Gençlerimizin çoğunda müthiş bir mutsuzluk var. Bu gençlik, bu ülke geleceğidir. Türkiye’de üniversiteyi bitiren gençlerimizin yüzde 25’i işsiz. Umudu ve işi olmayan bir gencin evinde ailesi içinde yaşadığı depresyonu, yaşadığı sıkıntıyı, baba olanlar bilir. Anneler çok daha iyi bilir.  Bende bu safhada mesuliyetimin çok daha fazla olduğunu görüyorum. Çok adil bir şekilde, eşit bir şekilde, doğru bir şekilde her tarafa bakacağımı ve Adıyaman’ı yeni baştan dizayn edeceğimi anladım, anlıyorum. O günleri göreceğiz”

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha