Baykurt, “Kimsesizlerin kimsesi olmak için çıktığımız bu zorlu yolda, 24 Haziran’a kadar çalışmalarımıza daha da hız vererek, kutlu davamızı anlatmaya devam edeceğiz. inançla, yılmadan, ümitsizliğe düşmeden mazlumun yanında, zalimin karşısında olmanın gayretini sürdüreceğiz” dedi.

Hep Birlikte Türkiye’yi Dünyanın En Güçlü Devleti Yapacağız

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığında, ilçe yönetimi ile yaptıkları toplantının ardından çalışmalara başlayan Baykurt öğlen namazını Bayrampaşa Altıntepsi Merkez Camii’nde kıldı. Namaz sonrası cemaatle sohbet eden Baykurt, “Yedi düvelin bize karşı durduğu bu zamanda biz, bir olup, tek olup, Çanakkale’de dedelerimizin başardığını başararak Türkiye, Teknolojide, bilimde, sanatta, ekonomide dünyanın en güçlü devleti yapacağız” diye konuştu.

Dokunmadığımız El, Değmediğimiz Gönül Kalmayacak

Mahalle esnaflarını tek tek ziyaret eden Baykurt, esnafların ellerini sıkıp hayırlı işler dileyerek kendilerine gül verdi. Burada yaptığı konuşmada, tüm teşkilat mensupları ile beraber hak yolunda olan hak davalarını anlatacaklarının altını çizerek, 24 Haziran’a gece gündüz demeden durmadan çalışacaklarını kaydetti.Baykurt, “hep birlikte tüm teşkilat mensuplarımızla beraber kapı kapı gezerek, hak yolunda olan davamızı vatandaşlarımıza anlatacağız.24 Haziran’a kadar gece gündüz demeden işlerimizden, güçlerimizden fedakârlık ederek, “Sivil toplum kuruluşlarımıza, esnaflarımıza ve tüm vatandaşlarımıza ulaşarak, eline dokunmadığımız el, gönlüne değmediğimiz gönül olmayana kadar yılmadan çalışmalarımızı sürdürerek, gönülleri kazanacağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Gönüllerden Gönüllere Köprü Kuracağız” ve inşallah 25 Haziran sabahına daha güçlü bir şekilde uyanacağız” şeklinde konuştu.

Baykurt, Gönül Sofralarına Konuk Oldu

Altıntepsi Mahallesinde Ak Parti Bayrampaşa Meclis Üyesi Aynur Tatlı’nın da katılımıyla mukabele evleri ve gönül sofralarını ziyaret eden Baykurt, okudukları Kur’an’ın kabul olması dileğinde bulundu.

Gönül sofralarında iftar vaktine kadar vatandaşların evlerini ziyaret eden Baykurt, ardından Bayrampaşa Altıntepsi mahalle esnaflarının düzenledikleri sokak iftarına katılarak vatandaşlar birlikte dua edip iftar yaptı. Burada yaptığı konuşmada; özverili çalışmaları dolayısıyla Bayrampaşa Teşkilatı’nın tüm mensuplarına yürekten teşekkür ettiğini ifade etti.

Editör: Adıyaman Haber