İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan, İYİ Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Hicri Gürsoy, İYİ Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Kırmızı ve yönetim kurulu üyeleri, çarşı esnafını gezere projeler hakkında bilgi vererek destek istedi.

-"ADIYAMAN HASRET KALDIĞI HİZMETLERE YENİDEN KAVUŞACAKTIR"

31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerle ilgili gazetecilere açıklamada bulunan İYİ Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Kırmızı, şunları kaydetti:

"Bugün çarşı esnafımızı geziyoruz. Oturakçı Pazarı adıyla malum çarşımızı gezdik şuanda da kuyumcular çarşısı bölgesini geziyoruz. Esnafımızın bize karşı ilgi ve alakası son derece güzel. Hepsine hayırlı işler diliyoruz. Hal hatır soruyoruz. Ve inşallah Adıyaman 31 Mart'ta hazır Adıyaman kararını vermiş hayırlı bir sonucu inşallah sandıktan çıkartacak. Bu memleketin hizmete bir hasretliği var. Hizmet özemişliği var. İnşallah bu özel ve bu hasret gidecek. Pazar gününden sonra Adıyaman hasret kaldığı hizmetlere yeniden kavuşacaktır."

-"ADIYAMAN İNŞALLAH DAHA İYİ GÜNLERE KAVUŞACAK"

Adıyaman halkının parti gözüyle bakmadığını ve Adıyaman'ın iyi günleri olacağını belirten Kırmızı, "Adıyaman Belediye Başkanlığı seçimleri parti gözüyle bakmıyor. Adıyaman bir hizmet gözüyle bakıyor. Tabi ki; particilik bu seçimlerde geri planda kalıyor çünkü bütün partilerin adayı da yok bunun böyle olması da bu işin particilikle alakası olmadığını gösteriyor. Belediye başkanlığı seçimleri daha çok şahıslara verilen bir yolla belirlenecek. Yani vatandaş oyunu kullanırken partiyi değil de şahsı önceleyecek şahsın bilgisini, birikimini, ufkunu, sevdasını, heyecanını göz önünde bulunduracak. Kim bu memlekete daha iyi hizmet eder kim bu memleketi daha ileri noktalara taşır diye düşünüyor esnafımız Urfa'dan bahsediyor, Maraş'tan bahsediyor oradaki hizmetleri gidip görüyor ve o hizmetlerin niçin Adıyaman'a yapılmıyor diye sorular soruyor. Ben inşallah Adıyaman halkının 31 Mart'la ilgili kararını verdiğini düşünüyorum. En hayırlı sonucu çıkartacağına da eminim bu iyi niyet bu samimiyet bu gayret olduğu müddetçe Adıyaman inşallah daha iyi günlere kavuşacak. Yaşanabilir bir Adıyaman'ı el birliğiyle oluşturacağız inşallah" diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha