Yerel seçimler kapsamında ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan, İYİ Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Hicri Gürsoy, İYİ Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Kırmızı ve yönetim kurulu üyeleri, Marangozlar Sitesi esnaflarını ziyaret ederek seçimlerde destek istedi.

Ziyaret esnasında gazetecilere açıklamada bulunan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Kırmızı, Adıyaman halkının projelere ihtiyacı olduğunu ve geçmişte olduğu gibi halka verdiği sözleri yerine getireceğini belirtti.

Belediye başkan adaylarının sözlerinde durmasını istediğini belirten Kırmızı, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bugün Marangozlar Sitesini geziyoruz. Esnafımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımızın morali yerinde değil. İş yokluğundan şikayet ediyorlar. Ve baharın gelmesini bekliyorlar. İşin açılacağını umut ediyorlar. Bizde öyle temenni ediyoruz. Allah'tan niyaz ediyoruz. Seçim çalışmalarını sürdürürken tabiî ki vatandaşlarımızın önerilerine de bakıyoruz. Gerçekten Adıyaman halkı artık proje istiyor, yatırım istiyor, eser bekliyor. Belediye başkanlığına aday olan insanlardan elbette sözlerinde durmalarını istiyor. Alt yapı, üst yapı, projelerini istiyor. Projesi olmayan adaylara oy vermeyi düşünmüyorlar. Ve en başta biz projelerimizi halkımıza sunduğumuz için bizim projelerimizi daha inandırıcı buluyorlar. Adıyaman'ın gerçekten bu projelere ihtiyacı olduğunu belirtiyorlar. Bizde geçmişte olduğu gibi yine görece gelirsek, halkımıza verdiğimiz sözleri sunduğumuz projeleri inşallah gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha