AK Parti’nin en genç adayı Aslan, Adıyamanlılar tarafından yaşı dolayısıyla sıcak karşılandığını vurgulayarak, “Bana partimizi sahada temsil etme hakkı verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
24 Haziran seçimlerini değerlendiren Aslanü, “Sefer Bizden, Zafer Allah’tan diyerek çalışmalarımıza başladık ve bu düsturla devam ettik. Güçlü Türkiye’nin inşasında yaptığımız seçim çalışmalarında son güne kadar emek veren her kademede görev alan teşkilatımıza ayrıca teşekkür ederim. Yapılan seçimlerde sandığa giderek güçlü bir Türkiye için oyunu istikrardan yana kullanan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bugün bir kez daha millet kazandı, istikrar kazandı, Türkiye kazandı. 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri neticesinde Milletvekili olarak seçilen başta TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın olmak üzere değerli ağabeylerim İbrahim Halil Fırat, Muhammet Fatih Toprak ve Yakup Taş’a hayırlı olsun diyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Adıyaman'ımızda Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin en yüksek oy oranı alması için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Gençliğe her daim güvenen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a kazandığı seçim zaferimiz tekrardan ülkemiz ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
AK Parti 27. Dönem Adıyaman Milletvekilli Adayı Abdulaziz Aslan, 24 Haziran seçimlerine iyi hazırlandıklarını belirterek, “24 Haziran'da yapılan milletvekili genel seçimleri için yaklaşık iki aylık bir zaman diliminde ilimizi karış karış gezdik. Sıkmadık el bırakmadık. Her kesime ulaşmaya çalıştık. Büyük destekler aldık. Vatandaşlarımız bizlere büyük teveccüh gösterdiler. Onları mahcup etmeyeceğiz. Genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın taktiriyle doğduğum toprak Adıyaman’dan milletvekili adayı olmanın onurunu yaşadım. Özellikle Adıyaman siyasi tarihinde önemli bir figür olan, bölgeye kazandığı projelerle bölge tarihinin en büyük yatırımların yapılmasına vesile olan TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın ile birlikte aynı listede bu kutlu yola girmek benim için ayrıca bir onurdur. Adaylığımızın açıklamasından sonra hemen çalışmalara başladık. Tek hedefimiz Adıyaman’da tarihi bir oy almaktır. Bilindiği gibi yakın tarihte ülkemizde önemli süreçler yaşandı. 2013'ten bu yana Türkiye'nin daha doğrusu AK Parti iktidarının, özelde liderimiz, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a yönelik birçok vesayet odakları tarafından operasyonel faaliyetler yürütüldü. Kırılma noktalarından biri de 17/25 Aralık yargı darbesi ve sonrasında 15 Temmuz askeri darbe kalkışması oldu. Liderimiz Erdoğan’ın dik duruşu ve milletimizin de bu tür kanlı oyunlara göğsünü siper etmesi bir kahramanlık destanı olarak tarihe geçti. İnanıyorum ki 24 Haziran’da yeni bir Türkiye ile yeni bir tarih daha yazdık. 24 Haziran seçimleri yaklaştıkça şer güçler yine boş durmadı ama milletimiz sandıkta cevap verdi. Tüm oyunları bozduk. Türkiye üzerinde oynan oyunları ve yeni devlet yönetim sistemini anlatmak için Adıyaman’ı karış karış gezdik. AK Partimiz dört milletvekili ile Adıyaman’ı mecliste temsil edecektir” dedi.
Aslan, adaylığıyla ilgili kendisine destek verenlere teşekkür ederek, “Başta TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın olmak üzere İbrahim Halil Fırat, Muhammet Fatih Toprak ve Yakup Taş, il ve ilçe yönetimimize, kıymetli basın mensuplarımıza, kamu kurum ve kuruşu temsilcilerine, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, esnaflarımıza ve bizlere her daim kapılarını açan milletimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha