24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimlerinde ilk kez uygulanan hasta ve engellilere evde oy kullanabilme imkânı 31 Mart Yerel seçimlerinde de uygulanacak fakat 31 Mart Yerel Seçimleri için süresinde başvurmayan yada başvurmayı kaçıran hasta ve engellileri, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya biriminin kurduğu ekip, ikametlerinden alacak ve oy kullanacağı okullara götürecek.
31 Mart Pazar günü sandıkların açıldığı saatten itibaren belirtilen iletişim numaralarından görevlilere ulaşılabilecek.
Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Çağrı Öner, yaptığı açıklamada, “Yaşlılığı veya engeli sebebiyle oy kullanmayacak vatandaşlarımız için Seyyar Sandık uygulaması 24 Haziran seçimlerinde ilk kez gerçekleşmişti. 31 Mart Yerel seçimlerinde de gerçekleşen olan bu uygulamaya başvurmayı kaçıran vatandaşlarımız için bizde gençlik kolları olarak bir çalışma yapmak istedik.”dedi.
31 Mart Pazar sandıkların açıldığı saatten itibaren belirtilen iletişim numaralarından kendilerine ulaşılabileceğini bildiren Öner, “ AK Parti gençlerin partisidir. Gençlere en çok değer veren ve güvenen bir partidir. Şahlanışımızın ve yükselişimizin mimarı olacak genç kardeşlerimizle memleketimize ve hemşerilerimize nasıl faydalı olabiliriz çalışmalarını yürütmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.  

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha