AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya AK Parti Milletvekili Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Belediye Başkan adayı Süleyman Kılınç, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

-"31 MART’TA EL ELE VEREREK KAZANMAMIZ LAZIM"

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, katılımdan çok memnun olduklarını, Kayalık Mahallesinin kalbinin burada attığını belirterek, "Kalabalık buraya sığmıyor. Ama çok şükür ki; sığmıyor. Çok şükür mekanlar bizi almıyor. Allah muhafaza burada 3-5 kişi olsaydı? Bir birimize baksaydık. Moralimiz bozulacaktı. Ama bugün Kayalık Mahallesi'nin kalbi burada atıyor. Allah hepinizden razı olsun. 31 Mart'ta belediye başkanı seçiyoruz. Kayalık Mahallesi her zaman büyük oy aldığımız bir yer. İnşallah 31 Mart'ta da sandıkları patlatacağız. Onun için ne yapmamız gerekiyor? komşularımıza, arkadaşımıza, kime ulaşabiliyorsak bir birimize sahip çıkmak bir birimizin inşallah 31 Mart'ta el ele vererek kazanmamız lazım."

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise mahalle sakinlerinin partiye sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, "Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Böyle mahalleye sahip çıktın mı hiçbir yere sığmaz ekipler oluşturursun. Helal olsun. Herkes görevini yapsın başka bir şeye gerek yok. Mahalle başkanı mahallesine, bizde her birimiz kendi birimimize sahip çıkacağız. Bu birliği Allah'ın izniyle bugünden başlamıştır ve sonuna kadar devam edecektir. Hepinizi saygıyla hürmetle selamlıyorum" dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil Fırat da seçimin birinci mahallesi çıkacağını vurgulayarak, "Bu mahalle AK Parti'ye sayın cumhurbaşkanımıza her zaman çok büyük destekler vermiştir. Buda gösteriyor ki, inşallah bu seçim birinci mahalle olacak. Biz sayın Süleyman Kılınç'ı belediye başkanı yaptığımızda inşallah hep beraber il teşkilatımız, ilçe teşkilatımız belediye başkanımız ve milletvekillerimiz arkadaşlarımız başta Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız Ahmet Aydın'la birlikte biz sizlere hizmetkar olacağız. Size hizmet edeceğiz hizmetin en iyisini en güzelini yapacağız inşallah" diye konuştu.

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Doktor Süleyman Kılınç ise 31 Mart’tan sonra Adıyaman’a yeni bir vizyon kazandıracaklarını belirterek,"ARGE ekimizle birlikte ilimizi moderne bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışacağız. Kayalık Mahallesi halkına çok teşekkür ediyorum"dedi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha