Düzenlenen eğitime AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, sandık görevliler ile partililer katıldı.

Atatürk Buları üzerinde bulunan AK Parti Seçim irtibat bürosunda gerçekleşen eğitimde konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, şunları kaydetti:

"AK Partimiz adına sandıkta bizleri temsil edeceksiniz. İkinci merkez ilçeler değerli arkadaşlar 1483 yerde sandığımız var belediyemiz sınırları içerisinde 6 tanesi seyyar sandık yani engellilerin oy kullanacağı sandık. 2 tanesine cezaevinde duruyor. Toplam 669 sandığımız var. Biz merkez ilçe olarak merkez ilçeden sorumluyuz. Bütün sandık kurulu üyelerimizi bir asil bir yedek verdik onlar belediye başkan adayımız il başkanımız ilçe başkanımız, belediye meclis üyelerimiz, milletvekillerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız partimizi seven sayanlarımız günlerdir koşturuyor nicin? Sizin 31 Mart'taki nöbet tutacağınız sandıklar için cumhurbaşkanımızın deyimiyle seçim sandıkta kazanılır sandıkta kaybedilir. Sizlerden isteğimiz şimdi mademki ben bu okulda sandık görevlisiyim burada benim okul ve kat sorumlum var. Ne eksik var ne fazla var benim muhatabım okul sorumlusudur."

-"HER BİRİNİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN DAVASINA GÖNÜL VERMİŞ ASKERLERİMİZSİNİZ"

AK Parti Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın da seçimin telafisinin olmadığını, eğitimin önemini belirterek,"Değerli arkadaşlar tabi birazdan eğitim işine gireceksiniz. Ben öncelikle niye buradayız? Ne işimiz var burada? Ne yapmaya çalışıyoruz? Onun muhasebesini hep birlikte yapmak zorundayız. Çünkü bu seçimin telafisi yok. Bu seçim evet her seçim önemlidir ama bu seçim bir taraftan belediye başkanlığı, belediye meclisini, ile genel meclisini üyelerini seçeceğiz" dedi.

Seçimde, Adıyaman'ın ve Türkiye'nin kaderini belirleyeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ama öbür taraftan da bütün mazlumların, bütün mağdurların umudu olan Recep Tayyip Erdoğan'a  güçlü bir destek vereceğiz. O yüzden bu seçim çok daha farklı bu seçim çok daha önemli bir seçim sıradan belediye seçimin ötesinde milletin memleketin bekasını ilgilendiren ülkenin geleceğini ilgilendiren bir seçim o yüzden bu seçimde hepimiz görevimizi çok iyi bileceğiz. Nerede duracağımızı, ne yapacağımızı, hakkımızı hukukumuzu bileceğiz. Sizler sandıkları emanet edeceğimiz bizim partinin görevlilerisiniz. Her biriniz Recep Tayyip Erdoğan davasına gönül vermiş askerlerimizsiniz. Nöbet erlerisiniz. Dolayısıyla sandıklara nekadar sahip çıkarsak aynı zamanda milletin iradesine sahip çıkacağız ve biz bu iradeyi namusumuz gibi bildik. Bu irade hepimizin ortak iradesi bu iradeye gasp eden içeriden dışarıdan çok olaylar yaşadı. Çok acılar çektik. Geçmişten bugüne kadar milli iradeye gasp eden çok sayıda darbe girişimlerine maruz kaldık"

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha