31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış,"31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde halkımız kendisine 5 yıl süreyle hizmet edecek muhtarını, il encümenini, belediye meclis üyesini ve belediye başkanını belirledi. Öncelikle vatandaşlık sorumluluğu içerisinde pazar günü sandık başına giden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Demokrasinin yaşaması ve demokrasi kültürünün oluşması elbette seçime duyarlı olmakla başlar. Adıyamanlı hemşerilerimiz her zaman olduğu gibi bu seçimde de çok duyarlı davranıp sandık başına gitmiştir. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olarak bizler çok yoğun ve kapsamlı programlar ile ciddi bir seçim kampanyası yürüttük. Seçim kampanyası yürütürken kampanyanın başladığı ilk günlerde encümen başvurularının alınmasından, dosyalarının düzenlenmesinden son güne kadar titizlik ile takip ettik"dedi.

-"ŞİMDİ HEMŞERİLERİMİZİN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRME ZAMANIDIR"
Seçimin bittiğini ve artık vatandaşların taleplerini yerine getirme zamanı olduğunun altını çizen Alkayış, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Adıyaman'da 33 Mahallemizde Adayımız Dr. Süleyman Kılınç ile teşkilatlarımızın koordinesinde Mahalle Buluşmaları gerçekleştirdik. Başkan Adayımız ile seçim çalışmalarımıza 33 mahalle teşkilatımızı ziyaret edip mahalle sıkıntıları üzerine titiz bir çalışma gerçekleştirdik. Her Mahallemizde bulunan seçmenimizin taleplerini temennilerini bizzat dinledik. Mahalle buluşmalarımızda seçmenimiz Mahalle Teşkilatlarından öğrendiğimiz mahalle sıkıntılarını başkanımızın sunumumda gördüklerinde seçmenimizin güvenini almış olduk. Bizler merkez ilçe teşkilatı olarak mahalle başkanlarımız, teşkilatlarımız, belediye meclisi adaylarımız koordineli bir şekilde çalışma yürüttük. Bu çalışmalarımıza program uygunluklarına göre İl Başkanımız ve Milletvekillerimizde iştirak ettiler. Görüldüğü üzere hemşerilerimiz 31 Mart gecesi çalışmaların boşa gitmediğini yoğun oy teveccühü ile göstermiş oldular. Özellikle başta Cumhurbaşkanımıza ve partimize gösterilen teveccüh Adıyaman Merkez ilçemizde devam etmektedir. Bu bağlamda teveccüh gösteren tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları bir daha göstermiştir ki; Anadolu insanı AK Parti davasına yürekten inanmakta ve destek olmaktadır. Bu da bizim sorumluluğumuzu daha da arttırmaktadır. Halkımızın teveccühlerini karşılıksız bırakmayıp sorumlarına hızlı bir şekilde çözüm üretmeliyiz. Çalışmalarımızda bizlere destek olan tüm teşkilat mensuplarımıza, mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine, merkez ilçe teşkilatımıza, il yönetimimize, kadın ve gençlik kollarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, il genel meclis üyesi adaylarımıza, belediye başkan adayımıza, milletvekillerimize, mevcut belediye başkanımıza ve il başkanımıza hassaten teşekkür ediyorum. Seçim günü 483 sandığımızda görevli sandık yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza, 51 okul sorumlumuza ve 200 kat sorumlumuza özellikle teşekkür ediyorum. AK Parti teşkilatları olarak zafere odaklandık ve zafer elde ettik. Seçim geride kalmıştır bu bir demokrasi yarışıdır şimdi hemşerilerimizin taleplerini yerine getirme zamanıdır. Kazanan demokrasi olmuştur. Seçim sonuçları ilimize, ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha