Malazgirt Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Kılınç, parti temsilcileri ile Malazgirt Mahalle sakinleri katıldı.
Tanıtım konuşmaların ardından kürsüye çıkan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış," AK Parti çok uzun süre halkımızın Anadolu insanımızın mücadelesi sonucu iktidara taşıdı şuandaki siyasi partimizin adı. “ dedi.
-"TÜRKİYE'Yİ SEKTEYE UĞRAMASINI BEKLEYENLERİN HEVESLERİNİN KURSAĞINDA KALMASI İÇİN BU ÇABAMIZ"
AK Parti desteğini sadece halkından alan ve halka güvenen ve sonucunda halktan bekleyen siyasi parti olduğunu belirten Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğun bir koşuşturma içerisinde olduklarını söyledi.
Alkayış, şöyle devam etti:
"Bismillah’ deyip hayırlı hizmetleri icra edeceğimiz. Seçim İrtibat Büromuzun açılışını Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül beyin iştirakiyle milletvekillerimizin katılımıyla birçok arkadaşımızda oradaydı. Sizlerin de huzurunda açtık. Yavaş yavaş siyasetin suyu giderek artıyor. 31 Mart'ta Adıyaman insanı kendisini 5 yıl süreyle idare edecek hizmet getirecek belediye başkanını seçecek bunun için yoğun bir gayret var. Uzun süredir çalışıyoruz ancak seçim takvimi yaklaştıkça da bu tempo daha da artıyor. Bu kapsamda Allah nasip ederse inşallah Adıyaman'ımızda 33 tane mahallemiz var. Belediye başkan adayımız ve inşallah 31 Mart akşamı Adıyaman belediye başkanımız Doktor Süleyman Kılıç'la beraber il başkanımız müsait olduğu sürece il başkanımız buralardaysa milletvekillerimiz kadın ve gençlik kollarımızla beraber 33 mahallemizde mahalle buluşmaları adı altında bir program icra edeceğiz. Bu program kapsamında hemşerilerimizle arkadaşlarımızla, yurttaşlarımızla inşallah bir araya geleceğiz. Bugün Malazgirt'teyiz. Malazgirt'te 4 bin 250 seçmenimiz var kesinleşti ve ilan edildi. 13 tane sandığımızda hemşerilerimiz oylarını kullanacak."
-"AK PARTİ DESTEĞİNİ SADECE HALKINDAN ALAN VE HALKA GÜVENEN VE SONUCUNDA HALKTAN BEKLEYEN SİYASİ PARTİDİR"
AK Parti olarak 4 bin 250 seçmenin tamamının oyuna talip olduklarını vurgulayan Alkayış,"AK Parti çok uzun süre halkımızın Anadolu insanımızın mücadelesi sonucu iktidara taşıdı şuandaki siyasi partimizin adı. Dolayısıyla Malazgirtli hemşerilerimiz ne düşünüyorsa bu 4 bin 250 seçmenimiz insanımız nasıl yaşıyorsa, nasıl bir memleket arzu ediyorsa AK Parti teşkilatı aynı sizin gibi düşünüyor sizin gibi yaşıyor ve Türkiye'yi Adıyaman'ı Malazgirt'i sizin hayalinizdeki gibi yapmak arzusunda Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, partimizin genel başkanı ancak resmi sıfatı olmasa herhangi gibi birimiz gibi evimize gelse aynen bizim yaşantımızla bire bir yaşantısı aynı olan bir insan bunu niçin söylüyorum AK Parti desteğini sadece halkından alan ve halka güvenen ve sonucunda halktan bekleyen siyasi partidir. O vesileyle 31 Mart'ta yapılacak olan seçimde bütün Malazgirt'in aynı kararlılıkla AK Parti'ye Süleyman hocama inşallah evet oylarıyla bu süreci tamamlamamız lazım aslında 31 Mart'ta yapılacak olan seçimde seçimin sonucunda sizlerin desteği duasıyla şimdiden belli ancak biz niçin çabalıyoruz mümkünse bu işi en yüksekte bitirelim en tepede bitirelim hem cumhurbaşkanımızı hem Anadolu insanını hem İslam coğrafyasını sevindirelim ve Adıyaman'da ülkemizde İslam coğrafyası bütün yeryüzünde güzel insanların tökezlemesini bekleyen Türkiye'nin gittiği istikameti sekteye uğramasını bekleyenlerin heveslerinin kursağında kalması için bu çabamız."  ifadelerini kullandı.
-"3 DÖNEMDİR MECLİS ÜYESİSİN SONRA SEÇİLMEDİN ÇEKİP GİDİYORSUN YAZIKLAR OLSUN"
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise, “Rütbe varsa var, rütbe yoksa yok, böyle bir şey olamaz” dedi.
Dağtekin, şunları dile getirdi:
"Ne kadar maharetli, mahir olursan ol seçemeyeceklerin olur bu arada mahallelerde gezersiniz, köylerde gezersiniz ben encümen olamadım eğer bu niyetle müracaat ettin bu büyük davayı kendi küçük makamına sattıysan yazıklar olsun sana sen olduğun zaman iyi sen olmadığın zaman kötü peki bu garibanların ne işi var bunlar hiçbir menfaat gözetmeksizin 17 yıldır Recep Tayyip Erdoğan'ı ve onun davasını yüz üstü bırakmama adına Allah için kapı kapı dolaşıp mücadele eden bu insanlara ne diyorsun? Sen hep baştaydın sen 3 dönemdir meclis üyesisin sonra seçilmedin çekip gidiyorsun yazıklar olsun. Böylelerinin bizim aramızda işi yok. Rütbe varsa var rütbe yoksa yok. Böyle bir şey olamaz. Ben bugün saydım 9'uncu il başkanıyım her biri bir sene yapmış her biri dost her biri bir rütbe bir şey beklemeden çalışıyor mücadele ediyor. Başkansın olamadın. Milletvekilliği herkese nasip olmaz. Encümenlik herkese nasip olmaz. Ama piyasada bunu kullananlar, sosyal medyada kullananlar, bize mesaj atanlar sadece il başkanı sıfatımla kavga etmeyeyim diye sabrediyorum kavga seviyesini çoktan aşıyorlar ne? Ben niye encümen olamadım? Encümenlikte başımızın tacı olanlarda olmayanlarda sadece bu davaya hizmet için yapacaklar. Onun için ben bu ince noktayı sadece arada bir denk gelirsiniz bunu aleyhimize çok kullanırlar bunu teşkilatımızın aleyhine çok kullanırlar kendi teşkilatımızın içinde arkadaşlar var. Ve o acıdan uyarmak mecburiyetinde kaldım ama öbür türlü özellikle hiçbir karşılık beklemeden salonu dolduran değerli kardeşlerimizin hepsinden Allah razı olsun." 
-"DİĞER PARTİLER BIRAKIN ÜLKE YÖNETMEYİ KENDİ PARTİLERİNİ YÖNETMEKTEN BİLE ACİZLER"
Diğer partilerin ülkeyi değil kendi partilerini yönetmekten aciz olduklarını belirten AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Doktor Süleyman Kılın ise, 31 Mart'a bir ay kaldığını anımsattı. Kendilerine müthiş bir teveccühün olduğunu belirten Kılınç şunları kaydetti:
"Biz bu teveccühün altında eziliyoruz. 3 aydır bunun sorumluluğunu yaşıyoruz. Nasıl bizi bu kadar sever insanlara nasıl karşılık verebiliriz diye bunun hesabını yapıyoruz. O yüzden 3 aydır seçim çalışması yaparken bir taraftan da nasıl hizmet ederiz derdindeyiz. Bizim amacımız şehri imar etmek ve sizleri ihya etmektir. Hedef budur gönül belediyeciliği dediğimiz budur hizmet memleket işi dediğimiz gönül işidir dediğimiz budur. Lütfen sıkıntılarımız vardır yok değildir sıkıntıları biliyoruz. Ekonomik sıkıntılarımız vardır, başka sıkıntılarımız vardır ama sizlerde ferasetinizle basiretinizle bu sıkıntıların üstesinden gelecek tek parti AK Parti ve cumhurbaşkanımız olduğunu biliyorsunuz başka yolu yok. Çünkü diğer partiler bırakın ülke yönetmeyi kendi partilerini yönetmekten bile acizler o yüzden ben hak eden ülkeyi refaha, feraha ulaştıracak tek partinin AK Parti olduğunu bildiğimizi ve bu ferasete sahip olduğunuzun farkındayım Biz siyaseti niye yapıyoruz? Sizin duanız ve Allah rızası için yapıyoruz. Sabahtan beri baya yorgunuz ama sizi gördüğümüz zaman gözlerinizdeki o ışıltıyı gördüğümüz zaman inanın bu yorgunluğun hiçbir anlamı yok."

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha