Havaalanında partililer ve vatandaşlar AK Parti Milletvekili Adaylarını karşılamaya ilgi gösterdi. Vatandaşlar ve partililer havaalanı içi ve dışında izdiham yarattı.

Havaalanı içine giren vatandaşlar ve partililer AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayları Ahmet Aydın, Halil Fırat, Fatih Toprak, Yakup Taş ve Abdullaziz Aslan’ı çiçeklerle karşıladı.

Karşılama töreninde açıklama yapan AK Parti Adıyaman İl Başkanvekili Mehmet Dağtekin,“ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan reisimiz 5 milletvekili adayımızı bize emanet etti. Bundan sonrası bizim çalışmamız, gayretimiz ve vekil olarak tekrar Ankara’ya göndermemizledir. Buna varız. Adıyaman olarak hazır mıyız? Hazırız. Biz biriz, beraberiz, kardeşiz. Her zaman Adıyaman bu birlikten kuvvet doğurmuş ve Ankara’da sesimizi gerektiği şekilde duyurmuştur. Bu sefer inşallah bize hasret kalan 5 vekili Ankara’ya göndereceğiz” açıklaması yaptı.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise “Bugün Ankara’dan 5 milletvekili adayımızla Adıyaman’a geldik. İnşallah bir ay sonra 5 Milletvekilimizle buradan Ankara’ya gideceğiz. Memleket halini görüyorsunuz. İçerideki hainler, dışarıdaki düşmanlar, el birliği etmiş, Türkiye'yi aşağı çekmeye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmeye çalışıyorlar. Biz bunlara müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

AK Parti Adıyaman 5’nci sıra Milletvekili Adayı Abdullaziz Aslan, “Cumhurbaşkanımıza, bize Milletvekilliği adaylığını teveccüh gösterdiği için teşekkür ederim. İnşallah enerji ve dinamimizle 5 milletvekili Adıyaman’dan çıkaracağız. Bir olalım, iri olalım, diri olalım ve Allah’a emanet olalım inşallah” diye konuştu.

AK Parti Adıyaman 4’nci sıra Milletvekili Adayı Yakup Taş da “ 94 aday adayı arkadaşımız müracaat etti. Genel merkezimiz, cumhurbaşkanımızın teveccühü ile 5 arkadaş olarak görev aldık. Gönül isterdi ki hepsi olsun ama ne yazık ki 5’ten fazla olmuyor. 2010-2011 müracaat ettim, listeye alınmadım. 2015’de müracaat ettim, 5’nci sıradaydım. Sizlerin büyük gayret ve çalışması ile kılpayı olamadık. İnşallah bu seçimde 5 milletvekili çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Adıyaman AK Parti Adıyaman Milletvekili 3’ncü sıra Adayı Fatih Toprak da “Bu yol kardeşlik yolu, bu yol aşk yolu, bizim tek sevdamız var. O da Türkiye. İri olacağız. Diri olacağız. Hep beraber Türkiye olacağız. Adıyaman olacağız” dedi.

AK Parti Adıyaman 2’nci sıra Adayı Halil Fırat ise “Şuana kadar AK Partiye çok büyük destekler verdiniz. Ben inanıyorum ki 24 Haziran’da da yine aynı başarı gösterip, bu kez beş sıfır yaparak, güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye demek adına bütün hemşerilerimizin gayret göstereceğine inanıyorum” diye konuştu.

- ADIYAMAN BİZE 24 HAZİRAN İŞARET EDİYOR

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ise “Adıyaman bize 24 Haziranı işaret ediyor. Vakit Adıyaman vakti diyor. Adıyaman hizmet edilmeye değer.  Eli öpülesi insanların yaşadığı, hanım kardeşlerimizi sevgili gençlerimizi ninelerimizin, dedelerimizin bize emanet ettiği bu güzel toprağa, bu güzel insanlara hizmet etmek, onurların en büyüğü ve bize bu onuru defalarca yaşattığınız için hepinize teşekkür ederim. Sizlere ne kadar hizmet etsek azdır diyoruz. Şu gençlik enerjisi ile birlikte 24 Haziran’dan sonra çok daha fazlasını yapmaya şimdiden söz veriyoruz. Siyaset yapmanın tek bir amacı var. insanlara hizmet etmek, makamlar geçici, tabi hizmet etmek için iktidar olmak gerekiyor. Yönetimde söz sahibi olmanız gerekiyor. Ama bunların hepsi araç. Amaç insana hizmet, insanımızı yaşatarak, devletimizi yaşatmak, insanımızın hak ettiği ölçüde insanca, insan onura uygun bir şekilde yaşamak, başı açık, başı kapalı, alevi, suni, Kürt, Türk, Süryani başka inançlar hepimiz bir ve beraber yaşadığımız ölçüde birbirimizin hakkına, hukukuna rivayet ettiğimiz ölçüde çok daha huzurlu bir şekilde yaşarız. Hepimizin hak ettiği hizmeti bizleri yönetenler, bizleri getirdiği zaman mutlu yaşarız. Amacımız bu. Siyasete girerken de bir makam hedeflemedik. Allah nasip ederse sebepler kendiliğinden bir araya geliyor. Burada pek çok arkadaşımız. 7 bin 300 üzerinde arkadaşımız ben de varım dedi. Bu hizmette bende varım diyen herkese yürekten teşekkür ederim.”

Yapılan açıklama ardından AK Parti Milletvekili Adayları konvoy eşliğinde iftar programına katılmak üzere gitti.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha