Gerçekleşen ziyarette Salih Fırat, gazetecilerle bilgi alış verişinde bulundu.

Seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten AK Parti Adıyaman milletvekili Salih Fırat; “Basınımız halkın gözü ve kulağıdır. Basın mensupları mesleklerini yaparken, objektif çalışmalara imza atıyorlar. 24 Haziran'da, Türkiye'de bir seçime gidiyoruz. Bu seçim Cumhurbaşkanlığı hükümet seçimidir. Türkiye'de hükümet yönetim şeklini değiştirerek, 100 yıla aşkın bir süredir devam eden parlamenter sistemin yerine Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiyoruz. Geçen seçimlerde gerçekleşen referandumda “Evet” kararı çıkmıştı. Bu kararın devamında 24 Haziran'da bir seçim yapılacaktır. Adıyaman’da halkımız seçimde hem Recep Tayyip Erdoğan'a hem de AK Parti'ye yoğun bir şekilde destek verecektir. Seçim çalışmaları yapmış olduğumuz bütün bölgelerde vatandaşlarımız yoğun bir şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimiz AK Parti’ye destek veriyorlar. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Adıyaman’dan rekor oy bekliyoruz. Adıyaman son seçimlerde özellikle Sincik ilçesi ile birlikte bir rekora imza atmıştı. Bu seçimde de Adıyaman’da aynı rekor gerçekleşecektir. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde Adıyaman halkı ciddi bir şekilde bizlere destek verecektir. 16 yıldır Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetiminin başında Recep Tayyip Erdoğan var. 16’lık Türkiye ile geçmişteki Türkiye’yi kıyasladığımızda ciddi bir değişimin ve dönüşümün olduğunu görüyoruz. 2002 yılından bu günleri kıyaslamak mümkün değil. Bu sebeple halkımız bizlere “devam” diyor. Halkımız 24 Haziran’da AK Parti'ye “devam” diyecektir. Bütün parti teşkilatımız, milletvekili adaylarımız canla başla çalışıyorlar. Teşkilatımız, kadın kollarımız, muhtarlarımız yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Adıyaman’ın her noktasında seçim çalışmalarımız devam ediyor. 24 Haziran tarihinde bu çalışmanın sonucunda zafer elde edeceğiz” dedi.

Adıyaman’da yoğun bir şekilde alanda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Salih Fırat, “24. 25. ve 26. dönemlerde milletvekili olmanın onurunu yaşadım. Bu sebeple Adıyaman halkına çok teşekkür ediyorum. Seçim ve siyasi parti kanunlarıyla birlikte parti teşkilatları ve parti genel merkezleri adaylar konusunda son kararı vermiş oluyorlar. Seçim takviminin belirlenmesinden hemen sonra Adıyaman’a gelerek seçim çalışmalarına başladım. Milletvekili adaylarımızla birlikte merkezde ve ilçelerimizde seçim çalışmalarına katıldım. Milletvekili adayı arkadaşlarımızla birlikte o gün de söylediklerimi bugün de söylüyorum. Partim için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bizim anlayışımızda “Ben yoktur, biz vardır. AK Parti vardır.” Partimizin tüzüğü gereği 3 dönem kuralı var. Seçim çalışmalarımız kapsamında partim için gece gündüz demeden çalışıyorum, vatandaşlarımızdan destek istiyorum” diye konuştu.

Fırat’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AGAD Başkanı İbrahim Aslan, “24 Haziran seçim kararının alınmasından hemen sonra AK Parti Adıyaman milletvekili Salih Fırat Adıyaman’a gelerek seçim çalışmalarını sürdürdü. Fırat'ın bir adaydan daha çok çalıştığını görüyoruz. İlimizde seçim süreci huzur içerisinde geçiyor. Temennimiz seçimin sonuçlarına kadar ilimizde huzurlu bir ortamın yaşanmasıdır. Ülkemiz ve halkımız için hayırlı sonuçların ortaya çıkmasını temenni ediyorum. Fırat'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca Fırat'ı bundan sonraki çalışmalarında bürokraside görmek istediğimizi belirtmek istiyorum. Fırat üç dönemlik milletvekili süreci içerisinde basınla birlikte çalışarak, önemli çalışmalara imza attı. Adıyaman’ın kalkınması için ve sorunların giderilmesi için bir hayli çaba emek sarf etti. Bizler de basın olarak her zaman Fırat'ın yanındayız. Bundan sonraki süreçte de yanında olmaya devam edeceğiz. Adıyaman’ın kalkınması ve gelişmesi için Fırat'ın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha