Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını, aralıksız şekilde sürdürüyor. Kilitli beton parke döşeme, stabilize yol yapımı ve yeni yol açma çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını bir bir tamamlayarak, yeni yolları Haliliye halkının hizmetine sunuyor.

Kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde Mutluca, Halime, Yukarı Akören, Boncuk, Köse  kırsal mahallelerinde yol yapım çalışmaları tamamlanmıştı. Aynı anda 6 farklı noktada çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 
Tekerli kırsal mahallesinde de yol yapım çalışmalarını tamamladı. Mahallede yapılan çalışmalar nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Aziz Sakat, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti. Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğünü vatandaşların rahatı ve yol güvenliği için titiz bir çalışma yürüttüklerini kaydetti. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha