Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Kadın Aile ve Eğitim Komisyonu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Komisyon Başkanı Ayşe Özçınar "Şanlıurfa Büyükşehir Gençlik Meclisi olarak Şanlıurfa Omurilik Felçlileri Derneği birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili kadınlarla güzel bir kahvaltıda bir araya geldiklerini belirterek,  büyükşehir belediyesi ve Büyükşehir Gençlik Meclisinin her zaman emekçi, üreten kadınların yanında olduğunu söyledi.

Urfalı kadınların engelleri güçlü bir şekilde aştıklarına şahit olduklarını vurgulayarak, katkılarından dolayı büyükşehir belediyesine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği 2.Başkanı Necla Akbulut ise 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladıklarını, Özçınar'ın davetlisi olarak geldiklerini belirterek, ''Burada bulunan arkadaşlarımızla birlikte çok güzel bir gün geçirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz'' dedi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha