Çatışmaların 2.gununde Telabyat'tan atılan roketle yaralanan İHA muhabiri Şinasi İnan’ı ziyaret eden heyet, İnan’a geçmiş olsun dediler.
 
GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, yaptığı açıklamada, "Bölgemizde çeşitli, il ve ilçelerde aldığı görevleri başarılı bir şekilde yapan İHA Şanlıurfa temsilcisi Şinasi İnan kardeşimizi sıcak çatışma saatlerinde canlı yayında gördük, verilmiş sadakası varmış, kıl payı ölümden döndü, elinde ve yüzünde şaramplen parçalarının oluşturduğu izler tazelığını koruyor. Burada olup bitenleri canı pahasına Türk ve Dünya medyasına objektif bir şekilde sunma çabası içerisinde çalışan ve gazi olan meslektaşımıza ve İHA camiasına geçmiş olsun diyoruz."
 
Kıymaz, cemiyet olarak meslektaşlarının burada daha güvenli iyi bir şekilde görevlerini yapabilmeleri için yetkililere sorunlarını ileteceklerini belirterek, "Acı tatlı günde milletimizle beraber olayları yaşayan ve tarihe tanıklık edecek meslektaşlarımızla gurur duyuyorum, onlara tekrar geçmiş olsun diyor çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.
Yaralı İHA muhabiri Şinasi İnan’da ‘..bu ziyaret bana oldukça moral oldu, Zeynel başkanımı bu zor günde yanımızda görmek bizleri mutlu etti."dedi.
Kaynak : PHA
Kaynak: pha