Şanlıurfa'da ilçeler Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarla bir bir doğalgaza kavuşuyor. Bu kapsamda Eyyübiye ilçesinde düzenlenen törenle ilk meşale yakıldı ve ilk etapta 6 mahalle doğalgaza kavuştu.

Başkan Beyazgül: Eyyübiye’de meşaleyi yaktık sıra Ceylanpınar ve Akçakale’de

İlçede 6 mahallenin hizmetine sunulacak olan doğalgazın ilk meşalesini Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile birlikte yakan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, önümüzdeki zaman içerisinde Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerinde de bu meşalelerin yanacağı müjdesini verdi.

Başkan Beyazgül, şunları kaydetti:

"Seçimden sonra birlikte dayanışma içerisinde çalıştık. İnşallah çok güzel işleri beraber başaracağız. Bu bir ekip çalışmasıdır. Ekip çalışması olunca olmaz denen şeyler nasıl oluyor. İşte çalışınca oluyor. Dün bismillah diyerek kazmayı vurduk. Bugün burada meşaleyi yaktık. Bu yanan ateş aslında bakarsan temizlik demek, modernize demek, ev hanımlarına kolaylık demektir. Allah nasip ederse yakında AKSA Doğalgaz ile görüşmelerimiz devam ediyor. Akçakale ve Ceylanpınar’da da bu meşaleler yanacak. Daha öce de Konuklu ve Hilvan’da bu meşaleleri yaktık. Şanlıurfa’nın hizmete çok ihtiyacı var Urfa hizmete doymuyor ama biz de hizmet aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz. Peygamberler şehri, evliyalar şehri bu memlekete hizmet etmek ve hizmet etikçe de vatandaşımızın yüzünde bir tebessüm görmek bizim en büyük kazancımızdır’’ ifadelerine yer verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise, "Bir hayali daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diyerek desteklerinden ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Başkan Kuş, şunları ifade etti:

"Bugün ilk meşaleyi yaktık. Bu soğukta içimiz ısındı, bu soğukta Eyyübiyeli kardeşlerimizin içini ısıttık. Bunun mutluluğu içerisindeyim. Bu saatten sonra Büyükşehir ve İlçe Belediyesi olarak bizler elimizden geleni yaptık ve top vatandaşlarımızın abonelik işlemlerinde. Doğalgaz Eyyübiye’ye hayırlı olsun dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, ve AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Muhammed Nezih Ural ise Eyyübiye için tarihi bir günü yaşadıklarını belirterek, doğalgazın ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :

Kaynak: pha