15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası münasebetiyle ziyaret edilen Şehit Aileleri Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Yönetim Kurulu üyeleri ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u misafir etti.
15 Temmuz demokrasi şehidi İbrahim Halil Yıldırım ve Ümit Yolcu’nun ailelerini ziyaret eden Ak Parti Şanlıurfa İl yönetimi şehit ailelerinin yakınlarıyla hasbihal ederek şehitlerin hatıralarını yad etti.
Şehit Aileleriyle konuşan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız; “Şehit Ailelerini şehitlerimizin emaneti olarak gördüklerini açıklayarak devletin ve İl Başkanlığının her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirtti.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit yakınları da, "  “Allah devletimizden razı olsun. Şehidimizi ve bizleri bir gün olsun unutmadılar. Acımız ilk günkü kadar taze. Onları unutmak mümkün değil. Vatanımız ve devletimiz için bin canımız olsa seve seve veririz. Vatan sağolsun” dedi.
Ziyaret sonrasında Ak Parti İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ve ziyarete katılan Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u şehidin yakınlarından Şeyhmus Yolcu ve Mehmet Yıldırım uğurladı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha