Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ile birlikte Yazılıkavak kırsal Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Boztepe ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğünün yapımını tamamladığı ve sürdürdüğü yol çalışmalarımı denetledi. Çalışmalara ilişkin teknik ekipten bilgiler alan Başkan Demirkol, yol çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak, yeni yolların hizmete sunulması talimatını verdi.
Başkan Fevzi Demirkol, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek, “Fen İşleri Müdürlüğümüzün kırsal mahallelerimizde yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleme imkanı bulduk. Şuanda 6 kırsal mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Kırsalın yanı sıra, merkez mahallelerimizde de yol çalışmalarımız devam ediyor. Yazılıkavak kırsal Mahallemizi ziyaret ettik. Yazılıkavak’taki yol çalışmalarımızı halkımızla birlikte yerinde inceledik” diye konuştu.

Mahalle sakinleri de yaptıkları açıklamalarda, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkürlerini ilettiler. Başkan Demirkol, incelemelerini tamamladıktan sonra mahalleden ayrıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha