Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kentin tanıtımı ve turizmine katkı sağlayan Şanlıurfaspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek, “Sporcu bir nesil yetiştirme arzusu Haliliye Belediyesinin temel prensiplerindendir” dedi.

Şanlıurfaspor Kulübü tesislerini ziyaret eden Başkan Fevzi Demirkol’u, Kulüp Başkanı Emin Yetim ve kulüp yöneticileri ile çalışanları karşıladı. 2018- 2019 sezonu öncesinde Bolu’da sezon hazırlıklarını sürdüren takımla ilgili Kulüp Başkanı Yetim’den bilgiler alan Demirkol, daha sonra antrenman alanında çalışmalarını devam ettiren alt yapı takımını ziyaret etti. Altyapı takımıyla sohbet eden Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor’un her zaman yanında oldukları söyledi.

 Demirkol, şöyle devam etti:

''Şanlıurfaspor, hepimizin takımı ve şehrimizin marka değeri. Şanlıurfaspor, gençlerimizin spora ilgisini arttırıyor. Haliliye Belediyesi olarak her zaman için Şanlıurfaspor’un yanındayız, hizmetindeyiz, emrindeyiz. Şanlıurfaspor, şehrimizin tanıtıma ve turizmine katkı sağlamaktadır. Özellikle, gençlerimizin sportmence yetişmesi açısında alt yapıya önem vermekteyiz. Şanlıurfaspor takımımız, şuanda Bolu’da kamptadır. Bu hazırlık döneminde de, yöneticilerimizin kendilerini yalnız hissetmemeleri açısında kendilerini ziyaret ettik. Sporcu bir nesil yetiştirme arzusu Haliliye Belediyesinin temel prensiplerindendir. Geçmiş zamanlarda hem profesyonel takımımıza hem de alt yapıya çeşitli desteklerde bulunduk. Bu desteğimizi sürdüreceğiz.”

Kulüp Başkanı Emin Yetim ise  Demirkol’un her zaman için yanlarında olduklarını belirterek, şunları kaydetti:
“Başkanımızdan Allah razı olsun. Her fırsatta bizleri ziyaret eder. Başkanımızın tecrübelerinden yararlanıyoruz. Başkanımız, en çok alt yapıya önem vermektedir. Altyapıyla ilgili başkanımız, kendi bütçesinden geçen yıl 5 yıl yetecek kadar forma desteğinde bulundu. A takımıyla ilgili de başkanımız bize ciddi katkılarda bulundu. Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.”

Kaynak : PHA
Kaynak: pha