Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, alan gezileriyle ilçedeki sorunları yerinde tespit ediyor. Başkan Baydilli, teknik saha ekibiyle birlikte sabahın erken saatlerinde Çankaya mahallesinde incelemelerde bulunurken, vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi.

Her fırsatta ilçedeki sorunlarla bizzat ilgilenmeye çalıştığını ifade eden Başkan Baydilli daha temiz ve yaşanılabilir bir Karaköprü'yü vatandaşa sunmak için daha çok çalışacaklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Sabahları erken saatlerde teknik ekibimizdeki arkadaşlarla mahallelerimizi yürüyerek inceliyoruz ve sorunları tespit ediyoruz. Bu sorunların hemen çözülmesi için gerekli birimimize talimatı veriyoruz. Bizim tek hedefimiz Karaköprü'de yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat ve temiz bir ortamda yaşamasıdır. Bunun için tüm ekiplerimizle sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar çalışıyoruz hem merkezde hem de kırsalda hizmetlerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli alan gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet ederken talep ve fikirlerini değerlendirmek üzere not aldı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha