Sanat İç dünyanın dışa vurumudur, sanata aşk eklenince sanat aşkın içinde erir ve muazzam eserlerin çıkmasına neden olur çünkü aşık olan kişi bir şeyler yaratmak, hediye etmek, aşık olduğu kişiye süpriz yapmak ister aşık insan sadece üretmek ve yaratmak ister , onun içinde bitmek bilmeyen bir potansiyel uyanmıştır karşıdaki kişi onun uyuyan yaratıcı sanatsal tarafını tetiklemiştir bence aşkı en iyi sanat anlatır,  sanatı da en iyi aşk; bütün bestelerin, danasların, resimlerin  şiirlerin vs.  hepsi aşk kökenlidir Salvador Dali nin Galaya olan tutukulu aşkı yüzünden bütün çalışmalarında Gala dan bahsediyor.  Beethoven' ın Ölümsüz Aşk eseri yine içinde fırtınaların koptuğu  bir anda ortaya  çıkmıştır.
Aşk ve sanat insan hayatında çok önemli bir yer tutar insan aşık olduğunda etrafa faklı gözlerle bakar heryer de aşkın dansını, şiirini, resmini ve bestesini görür ve bunu herkese özelliklede aşık olduğu kişiye yaşatır  hissetirir, sanat  öyle bilinmeyenden birden  geliverir ve aşkla  sanatla harmanlanır. Sanatçılar içli, duygusal, hasas, naif dir. Herşeyi çok daha derinlerde yaşar ve sıradan hislerden uzak daha derin hisseder özümserler bu duygu durumlarını  bütün sanatçıların eserlerinde görebilir,  duyabilir, hissdebilirsiniz her bir eserde yaşanmışlık vardır. Boş şeyler üretmez sanatçılar, eserlerinin özüne iner ve bu içselliği  eserine yansıtır aslında o yaşarken sanat eseri çıkmıştır bile sadece geriye objeye aktarmak kalır.    
 Dünya Değişim Akademisi'ndeki Değişim Uzmanı da aşk ile ilgili  şu bilgileri vermiştir.                                                                                                                                               ''Mantık merkezli insanlar için aşk bir cehennemdir sezgi merkezli insanlar için ise aşk bir cennettir. Kalp aşkla dolup taşınca yeni dünyalar keşfedilir. Bu dünyalarda yöntem denilen şey geçersizdir. Aşk şiirseldir. O yüzden düz yazıyla açıklanamaz fakat şiirler de onu açıklamaktan acizdir.Aşkın gizemini açıklamak için çok şey söylenebilir, fakat bu gizemi yaşayana kadar tüm sözler anlamsızdır. Aşk gizemini yaşamaya başladığında sözler ve gözler anlam kazanmaya başlar.  Aslında sözler fazla işe yaramaz ama aşk gizemine dalmak için  ipuçları verebilir, onlar işe yarar. Onları takip ederek aşk gizeminin içine dalabilirsin ve onu yaşayabilirsin''
''Eğer herhangi bir şeye inanma ihtiyacın varsa, aşka inan çünkü insanoğlunu yalnızca aşk kurtarabilir.'' 
           AŞKINIZI BEKLENTİSİZ  YAŞAMANIZ VE SANATA AKTARMANIZ DİLEĞİMLE 
SANAT VE AŞK İLE KALIN!