İçişleri Bakanlığı'nın 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olanların ikametleri dışına çıkmalarını sınırlandıran genelgesi doğrultusunda ilde valilik, ilçelerde kaymakamlıklar öncülüğünde oluşturulan VSDG il genelinde vatandaşlara hizmet etmek üzere çalışmalarına 7/24 devam ediyor.

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunda yer alan emniyet, jandarma ve diğer kurumlardaki çalışma grupları, ikamet adreslerinden dışarı çıkamayan vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor.

VSDG ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlara gıda kolileri dağıtarak, dileyen 65 yaş ve üstü vatandaşların maaşını çekerek evlerine teslim ediyor. 
Sokağa çıkmaları sınırlandırılmalarının ardından alışveriş, gıda kolisi ve temel ihtiyaç malzemeleri gibi zaruri ihtiyaçlarını evlerine kadar getiren ekiplere teşekkür eden 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan Samsatlı vatandaşlar, VSDG ekibine teşekkür etti. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha