Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu sosyal sorumluluk projesi kapsamında  Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Gölpınar Köyü İlk Öğretim okulunu ziyaret ederek, kardeş öğrencilere çeşitli hediyeler ve kendi elleri ile örmüş oldukları atkı bereleri hediye edip, öğrencilerle doyasıya eğlendiler.

Yurtlarında açılan kurslarda öğrendikleri ile yaptıkları bere ve atkıları götürdükleri köy okulunda küçük kardeşlerinin sevinçlerine sevinç kattılar.

Kendi elleri ile hazırladıkları atkı ve berelerin bu şekilde değerlendirilmesinin son derece önemli olduğunu belirten öğrenciler, üniversite öğrenimleri boyunca Kredi ve Yurtlar kurumunun sadece barınma ve beslenme hizmeti sunmadığını, kendilerini hataya hazırlayacak becerileri kazandırırken aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almalarına vesile olarak her anlamada hataya hazırladığını ifade ettiler.  

Konuyla ilgili  Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu, “Öncelikle tüm öğrenci ve mesai arkadaşlarıma ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Kredi Yurtlar Kurumu olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında köy okullarında eğitim gören minik öğrencilerimize yurdumuzda kalan öğrencilerimizin kendi kurslarımızda örmüş oldukları atkı ve berelerin kendileri tarafından hediye etmeleri son derece güzel bir davranış. KYK sadece bir barınma kurumu olmaktan çıkmıştır. Yurtlarımızda barınan öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlayan her türlü çalışmanın içerisinde yer alan önemli bir misyonu taşımaktadır. Gölpınar İlkokulu yönetici ve öğretmelerine çalışanlarına, verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim. Öğretmenler bizlerin geleceğidir, eğitim olmazsa sağlıklı toplum ve sağlıklı bireyler de oluşmaz, her şeyin başı eğitimdir. Burada da Kredi Yurtlar Kurumu Ailesi olarak başta idarecilerimize personellerimize ve emek veren öğrenci kardeşlerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha