Son olarak Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu personelleri ve öğrencileri  çadırda eğitim gören öğrenci kardeşlerine kendi çabaları ile hazırladıkları 85 paket kırtasiye malzemesini Zeynal Aslan İlkokulundaki öğrencilere teslim etti.
Yurt personelinin giydiği palyaço kıyafeti ile doyasıya eğlenen öğrenciler, önce kendileri için getirilen yaş pastayı kestiler. Yurtta barınan ablaları öğrencilere yaş pasta ve çeşitli içecek ikramında bulundular.
Konu ile açıklamalarda bulunan Adıyaman KYK İl Müdürü Sami Köroğlu, "Kurumumuzun osyal kültürel faaliyetleri içerisinde yer alan “Gönül Bağı” etkinliği çerçevesinde Adıyaman'ın Samsat ilçesinde depremi yaşayan öğrenciler ile beraber olmanın sevincini yaşamaktayız. Geçtiğimiz günlerde yaşanılan depremde birçok ev  hasar görürken vatandaşlarımız tedirgin olmuştu. Sevindiğimiz nokta ise can kaybının yaşanmaması. Çok şükür can kaybımız olmadı, devlet büyüklerimiz direk konuya el atarak gerekli incelemenin ardından ilçemize gıda, çadır ve psikoteknik destek oldular. Bizler de Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu ailesi olarak yurt müdiremiz Vesile Kıraç, yurt personellerimiz ve öğrencilerimiz ile bir etkinlik düzenleyerek bir nebze de olsa çadırda eğitim hayatına devam eden öğrenci kardeşlerimize destek olabilmek adına kırtasiye yardımında bulunduk. Çocuklarımızın yaşadıkları sıkıntıları bir nebze de olsa azaltmak adına etkinliğe katılan herkesle oyun dolu güzel dakikalar geçirdik. Palyaço kıyafeti giyen arkadaşımız eğlenen çocuklarımızla pasta kesip içecek ikramında bulunduk. Bu zor zamanlarında çocuklarımızın yanından ayrılmayan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline ve okul yönetici ve öğretmenlerine, personelimize, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.  Rabbim bir daha bizlere depremi yaşatmasın inşallah. Tüm Samsat ilçesine geçmiş olsun dileklerimle" ifadelerini kullandı.

Daha sonra yapılan ikramların ardından etkinlik son buldu.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha