2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ikinci döneminde alınacak tedbirler, İlçe Kaymakam Vekili Sedat Sezik başkanlığında ele alındı.

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Amirliği yetkililerinin yanı sıra, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, şube müdürleri, okul müdürleri, muhtarlar ve okul aile birliği başkanları katıldı.

 Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın, idare olarak kötü alışkanlıkların önüne geçilmesi için her türlü tedbiri aldıklarını ama okul dışında kontrol mekanizmasının güvenlik güçleri ile ailelerde olduğunu belirterek, konuya daha çok önem verilmesini istedi.

Öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi adına önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Akın, “Samsat ilçemizde uyuşturucu ve madde kullanımı vakalarına rastlanmamakla birlikte her türlü önlemi almaktayız. Okul dışında da öğrencilerimizi kontrol altında tutabilmek için emniyet mensupları ile iletişim halindeyiz. Ailelerimiz de bizlere bu konuda yardımcı olmak durumundalar. Servis araçlarında sıkıntı yaşanmaması için de aynı hassasiyeti göstermekteyiz. Samsat ilçemizdeki eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve hedeflerimize ulaşmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Bu anlamda bizlere yardım ve desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sedat Sezik başta olmak üzere, güvenlik güçlerimiz ile velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Samsat Kaymakam Vekili Sedat Sezik ise, önümüzdeki eğitim-öğretim sezonunda öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içi ve dışında her türlü tedbirin alınacağını, sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarla mücadelede kesin kararlı olduklarını belirtti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha