Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Adıyaman merkez ilçe olmak üzere tüm ilçelerimize ziyaretlerimiz devam ediyor. Samsat ilçemizin ilçe Kaymakamı ve belediye başkanını ziyaret ettik. Ardından ilçeye bağlı Bağarası grup yolun bakım ve onarımını inceledik ve bazı köyleri ziyaret ettik. İlçede yapılması gereken hizmetleri tespit ettik, yol asfaltı birinci, ikinci kat ve yol asfalt bakım onarım yama çalışmalarının mevsim sonuna geldik"dedi.

Haziran 15'den sonra tüm hızıyla il özel idaresi ekiplerinin bugüne kadar aralıksız çalışmalarına devam ettiğini hatırlatan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Asfalt olan yollarımız her yıl bakım ve onarım, yama çalışmaları yapılıyor. Yama yapılması yolun ömrünü uzatır, bu vesileyle il genel meclis başkanlığına yaklaşık 6 aydır seçildiğimde, ilimize bağlı ilçelerimizi ziyaretlerimizle  devam ettik. Yapılan köy hizmetlerini yerinde inceledik. Yapılması gereken hizmetleri tespit ettik. Bir hafta sonra 2018 yılı yatırım programına il genel meclisimiz başlayacak. İnşallah program yaparken, yerinde tespit ettiğimiz, yapılması gereken hizmetlere dikkat ediyoruz"

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha