Şambayat Atatürk İlkokulu veli, öğretmen ve öğrencilerin katkılarıyla düzenlediği geleneksel “Bahar Kermesi” yoğun ilgi gördü.

Kermese Şambayat Beldesi Halkı, veliler, öğretmenler ve öğrencilerin yanısıra Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Şube Müdürü Mahmut Akdoğan, Şambayat Beldesi okul müdürleri, Börgenek ve Özbağlar Ortaokulunda gelen Müdür, Müdür Yardımcısı ve öğretmenleri katıldılar.

Konuyla ilgili bilgi veren Şambayat Atatürk İlkokul Müdürü Ökkeş Uysal, “Şambayat Atatürk İlkokulu Veli, öğretmen ve öğrencilerimizin katkıları ile yapmış olduğumuz geleneksel “Bahar Kermesimiz” çok güzel geçti. Emeği geçen tüm velilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel, Şübe Müdürümüz Mahmut Akdoğan, Şambayat Beldesi okul müdürlerimiz, Börgenek ve Özbağlar Ortaokulunda gelen Müdür, Müdür Yardımcısı ve öğretmenlerine teşriflerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Başka bir sosyal etkinlikte buluşmak üzere sağlık ve mutluluklar diliyorum. Ayrıca Kermesimize Türk Bayrağını simgeleyen bu pastayı yapan velimize çok teşekkür ediyoruz. Bayrağımızda gerçekten çok güzel ve çok anlamlı. Görünce duygulanmamak elden değil. Allah memleketimizin dirlik ve düzenini bozmasın.” Dedi.

Editör: Adıyaman Haber