31 Mart 2019 günü yapılan mahalli idareler seçiminde kendilerini tercih eden ve etmeyen tüm hemşerilerine teşekkür eden Şambayat Beldesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Kemal Uysal açıklamasında;

"Ak Parti Şambayat Belediye  Başkanı  adayı olarak  31 Mart 2019 günü yaplan mahalli idareler seçiminde bizi tercih eden etmeyen tüm hemşerilerime teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Şunu da vurgulamak isterim ki : Politikaya girdiğim 2009 yılından bu yana Şambayat'ımızı köy görünümünden kurtarmak, kız olsun erkek olsun gençlerimize iş olanakları sağlamak, esnaflarımızı kalkındırmak, tarım ve hayvancılığı geliştirmek gibi seçim projelerimde yer alan hususları gerçekleştirmek en büyük idealimdi.

Seçim vaatlerinde de  belirttiğim gibi, ülkemizde beldemizi bir  numara haline getireceğimize ve  bunu gerçekleştiremediğim  takdirde  görevi bırakacağıma inanan; dört buçuk aydan beri benimle seçim  çalışması  yapan fedakar, mert ve yiğit  ekip  arkadaşlarma  hürmet ve teşekkürlerimi sunarım.

Ayrıca verdiği oyun kendisi, beldemiz, ülkemiz ve inancı doğrultusunda  vebalini düşünerek  hareket eden tüm hemşehrilerime gönül  bağımı devam  ettireceğimi, onlardan her birinin benim için çok özel birileri olduğunu hasseten belirtmek isterim.

Şuna inancım tamdır: "Herkesin bir hesabı vardır; şüphesiz ki niyet ve kalpleri bilen  Allah'ın da bir hesabı  vardır."

Seçim çalışmalarında  her türlü desteğini  bizden esirgemeyen tüm Şambayatlı hemşehrilerimi hürmetle selamlar, emekleri için minnettarlığımı belirtir, teşekkürlerimi  sunarım. Saygılarımla." dedi.
 

Editör: Adıyaman Haber