SAKIN GÜÇ KILIÇDAROĞLU HALKA SESLENDİ!

#CHP   Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında 
Gölbaşı, Besni ve Tut İlçelerinde Adıyaman Merkeze bağlı Yaylakonak ve Kömür Beldelerinde Halkla buluştu. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu her zaman uslubuna, son derece dikkat eden dürüst  bir lider. İlkeli siyaseti yapan bir lider. Dün gördüğüm kadarıyla ,  gittiği her yerde Sevgi Seliyle karşılandı. 
Konuşmalarında genel olarak verdiği mesaj birleştiriciydi.Belediye başkanlarından istediği şey göreve geldiklerinde  hiçbir ayrım yapmadan tüm halkı kucaklamalarının Sözünü istemiş olması. Ayrımcılığın yapılmaması. Herkese eşit hizmet . Yoksul kesimlere dafa fazla hizmet edilmesi gerektiğini özellikle vurguladı. Hatta bu konuda pozitif ayrımcılık yapılmasını istedi.

Herkesin işi olsun, herkesin aşı olsun dedi. Her evde tencere kaynasın dedi.  Her evde huzur olsun. Her evde bereket olsun. Bunu istiyoruz. 
Herkesin işine, herkesin aşına saygı dedi.

 Sn Kılıçdaroğlu,  aslında çok önemli bir konuya daha vurgu yaptı. Neydi bu konu; Adıyaman ilimizin geçim kaynağı olan, ekmek teknesi olan Tütüne de değindi. Konuşmasında:"Bakınız Adıyaman’ın tütünü meşhurdur değil mi? Türk tütünü dediğin zaman bütün dünya durur. Size rakam vereceğim.2018 yılında Yunanistan’dan 115 Milyon dolarlık pamuk,28 Milyon dolarlık buğday,13 Milyon dolarlık ta tütün ithal ettik. Tütünü niye Adıyaman üretmez de tütün ithal ederiz? 
 
 Aslında hepimizin sorması gereken soru neden üretmiyoruz ve neden her şeyi ithal eder duruma geldik? 
Seçmenlerin bu soruyu  sorgulaması gerekteğini düşünüyorum. 15.03.2019
Fatma Ulubey