Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Fatih Doğan, Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Burhan Dost ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Hulusi Fırat, hastanede yatan ve ayaktan tedavi gören hastaları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.
Başhekim Doğan ve hastane yöneticileriyle birlikte her Pazartesi günü sabah saatlerinde hastanede hasta ve hasta yakınları ile sağlık çalışmalarını ziyaret ederek sorun sıkıntılarını dinliyor.
Yatan hasta servisleri ziyaret eden Başhekim Doç.Dr.Fatih Doğan, hasta ve hasta yakınlarının sorunlarını dinleyerek yakından ilgilendi.

- "5  YILDIZLI OTEL HİZMETİ"

Başhekim Doğan'a yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden hasta ve hasta yakınları şunları söylediler:
"Ağabeyim uzun süredir hastanede yatıyor. Yıllar öncesini karşılaştırdığımız zaman şimdiki arasında dağlar kadar fark var eski günleri aklımıza bile getirmek istemiyoruz. Eskiden hastalarımızı buradan kaçırmak zorunda kalırdık şimdilerde ise 5 yıldızlı otel gibi durumunda bu hizmeti görmemek kör eder bizleri özellikle Başhekim Fatih Doğan beyin hakkını yememek lazım sağolsun her Pazartesi ziyaret ederek burada yatan hastaların sıkıntılarını sorunlarını dinliyor elinden geleni yapıyor. Allah onlardan razı olsun iyi ki varlar"

-"HASTA YAKINLARININ MEMNUNİYETİ"

Başhekim Doğan'a teşekkür eden hasta yakınları ise şunları söyledi:
"Başhekimimiz aslan gibi çalışıyor. Allah ondan razı olsun artın bizler Fatih beyin hızına yetişemiyoruz. Hergün bir bölüm açılıyor hergün bir yenilik yapılıyor. Helal olsun demekten başka bişey kalmıyor. Yiğidi öldür hakkını yeme diye bir söz vardır buda aynen Fatih beyin üzerine söylenmiş sözlerden birisizidir. Ben başka bişey söylemek istemiyoru görmek isteyen görür görmek istemeyene de ne yapmak istersen yap boştur. Ama şunu son olarak sözlerime eklemek istiyorum bir Adıyamanlı evladı olarak sahiplenmek lazım bizim derdimizden sadece bizim evlatlarımız anlar başkası bizleri anlamaz bizim yöremizin insanları bize lazım"dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha