Vali Kalkancı, kamu kurumlarının yaptıkları çalışmaları yerinde görmek ve incelemek üzere başlattığı kurum ziyaretlerine Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü, Defterdarlık ve İl Sağlık Müdürlüğü ile devam etti. 
İlk olarak Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Kalkancı, İl Müdürü Mehmet Emin Yücekaya’dan kurumun faaliyet ve çalışmaları ile ildeki istihdama yönelik hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi aldı.
Vali Kalkancı, buradaki ziyaretin ardındanDefterdarlığa geçti. Defterdarlık girişinde Defterdar Orhan Mutluay ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Kalkancı, burada birim amirleriyle bir süre görüşerek, Defterdarlık birimlerinin çalışmaları ile kurumsal konularda Defterdar Orhan Mutluay’dan bilgi aldı. 
Ziyaret programı kapsamında son olarak İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz ile müdür yardımcıları ve şube müdürleri karşıladı. 
Gerçekleşen ziyarette, Adıyaman’da sağlık alanında yapılan yatırım ve çalışmalar ile devam eden projeler hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz’den bilgi alan Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Son yıllarda ülkemiz genelinde olduğu gibi Adıyaman’da da sağlık alanında büyük değişim ve dönüşümlerin yaşandığını görüyoruz. Sağlık alanında fiziki altyapı iyileştirilmelerinin yanı sıra modern tıbbın gereklerine uygun olarak sağlık tesislerimiz donatılmış ve vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaşmıştır. Bu yatırım ve hizmetlere samimi katkılarda bulunan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum”dedi. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha