FFP3 Maske

Virüs, bakteri, nem, duman ve is gibi insan sağlığını riske atan birçok faktör vardır. Bu faktörlerden korunmak için N95, FFP2, FFP3 maske başta olmak üzere birçok seçenek bulunur. Her maske türünün koruma düzeyi ve filtreleme verimi birbirinden farklıdır. FFP3 solunum maskesi ise yüksek filtrasyon verimi ortaya koyan bir seçenektir.

Maskenin hava kirliliği ve kimyasal etkenlere karşı koruyucu özellik göstermesi birçok sektör çalışanları tarafından sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Özellikle sağlık ve madencilik gibi riskin yüksek olduğu sektörlerde çalışan kişiler FFP3 yüz maskesi kullanarak hastalıklara karşı korunma imkanı elde eder.

Özel olarak üretilen ve hijyen koşulları temel alınan maske çeşitlerinde ergonomik unsurlar ön plana çıkar. Sıradan maskelerde ortaya çıkan rahatsızlık hissi FFP3 solunum maskesinde yaşanmaz. Aksine uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık unsurları beğeni toplar. Bu kaliteli maskeleri sizlere güvenli alışveriş imkanı sunan nanofibermaske.com sitesinden satın alabilir, sağlıklı yaşam için en gerekli unsuru sağlayabilirsiniz.

FFP3 Maske Fiyat

FFP3 maske fiyat aralıkları paket sayısına göre değişiklik gösterir. Maskeler 10’lu, 20’li, 30’lu, 40’lı ve 50’li başta olmak üzere değişen paket aralıklarında satışa sunulur. Her bütçeye hitap eden maske fiyatları sayesinde kriterlerinize uygun olanları satın alabilirsiniz.

FFP3 solunum maskelerinde dikkat çeken özellikler arasında uzun süreli kullanılabilme yer alır. Sıradan maskelerin kullanım ömrü 3 - 4 saat ile sınırlıdır. Ancak FFP3 yüz maskesi 7 - 8 saate kadar güvenli kullanma özelliği ortaya koyar. Tüm gün rahatlıkla kullanabileceğiniz maske seçenekleri sayesinde iş ortamındaki risklere karşı kafanızda hiçbir soru işareti oluşmaz.

Maskeler Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak üretilir. Bu sayede kullanan kişiler maskenin görevini tam olarak yerine getirdiğine dair şüphe duymaz. FFP3 solunum maskeleri yıkanarak tekrar kullanılabilme özelliğine sahip değildir. Özellikle ev ortamında yıkama ya da alkollü temizleyiciler kullanarak steril etme imkanı bulunmaz. Maskenin yıkanarak tekrar kullanılması koruyuculuk özelliğinin ortadan kalkmasına yol açar. Nanofiber Maske ile en uygun fiyatlarla en kaliteli yüz maskelerine ulaşma imkanınız vardır. Bütçenizi sarsmadan istediğiniz maskeleri kolaylıkla satın alabilirsiniz.

FFP3 Maske Fiyat ve Çeşitleri

FFP3 yüz maskesi kullanmadan önce ellerinizi çok iyi bir şekilde yıkamanız gerekir. Eğer ellerinizi yıkama imkanınız yoksa dezenfektan sürerek steril hale getirmeniz önerilir. Maskeyi yüzünüze uygun olacak şekilde oturtmanız çok önemli bir detaydır. Maskenin kenarlarında boşluk olmaması ve boyutlarının yüze göre ayarlanmış olması gerekir. Gün içinde maskenin yüzeyi kirlenebilir ya da aşınabilir. Bu durumda maskeyi kullanmaya devam etmeniz doğru değildir. Firmanın https:///kategori/ffp3-maske sayfasında bu ürünlerin özelliklerini ve teknik detaylarını kolaylıkla inceleyebilirsiniz.

Kirlenen ya da aşınan maske filtrasyon görevini tam olarak yerine getiremez. Ayrıca maskeyi çıkarmanız ya da indirmeniz gerekiyor ise yüzey kısmına dokunmamanız gerekir. FFP3 solumum maskelerinde dikkat edilmesi gereken önemli detaylardan bir tanesi de raf ömrüne uyum sağlanmasıdır. Maske üreticileri tarafından belirlenen raf ömrüne dikkat edilerek kullanıma devam edilmesi gerekir. Siz de nanofibermaske.com tarafından satışa sunulan maskeler arasından seçim yapabilir, sağlığınızı koruma imkanı elde edebilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber