Prof. Dr. Ceylan, rektörlük görevine atanan Turgut’a yeni görevinde başarılar dileyerek, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Turgut ile bir süre sohbet eden Ceylan, "İlk canlı yayın beyin ameliyatını gerçekleştirmek üzere Adıyaman’a geldik. Bu vesile ile Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamızı da ziyaret etmek istedik. Hocamızın gerek hayat hikâyesini, gerekse de başarılı hekimlik kariyerini hepimiz örnek alıyoruz. Hocamızın geçmişte yaptıkları gelecekte neler yapacağının açık kanıtıdır. Çok güzel ve önemli çalışmalar yapmaya devam ederek Adıyaman Üniversitesini bir marka haline getireceğinden hiç şüphemiz yok. Kendisine, şahsım ve derneğim adına tekrardan hayırlı olsun diyor, bu zor görevde başarılar diliyorum." dedi.

Turgut ise, Türk Noroşirurji Derneği Başkanı Ceylan ve ekibine güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederek, "Ülkemizin önemli kilometre taşlarından biri olan Türk Noroşirurji Derneğinin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Prof. Dr. Savaş Ceylan gibi önemli bir bilim insanının temsil ettiği derneğimizin çok önemli çalışmaların altında imzası olduğuna şahidiz. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarında da başarılar diliyorum." diye konuştu. 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha