Adıyaman Çölyak Derneği tarafından İçişleri Bakanlığı Sivil Tolumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile desteklenen "Sağlıklı Hayat İçin Glütensiz Mutfak Projesi'nin birinci bölümü glütensiz mutfak eğitimleri Adıyaman Çölyak Derneği'nde başladı.

Adıyaman Çölyak Derneğinde düzenlenen "Sağlıklı Hayat İçin Glütensiz Mutfak Projesi"ne Adıyaman Çölyak Derneği Başkanı Salih Gültoplayan, Glütensiz Atölye Şefi Süleyman Engin ve çok sayıda çölyak hastaları ile yakınları katıldı.
Atölye Şefi Engin, tarafından çölyak hasta ve yakınlarını glütensiz ürünlerin yapımı hakkında bilgi vererek örnekler yaptı.

Çölyak hastaların güzel bir gün geçirdiklerini ve faydalı bilgiler ile donatıldığını belirten Adıyaman Çölyak Derneği Başkanı Salih Gültoplayan, "Bugün Adıyamanlı çölyaklılar olarak çok güzel bir gün yaşadık.  Sağlıklı Hayat İçin Glutensiz Mutfak Proje eğitimlerimize başladık. Şefimiz Süleyman Engin'le mutfağa giren çölyaklı aileler unutamayacakları güzel anlar yaşadılar. Şefimize ve tüm destekçilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Eğitimimiz bugün de devam edecek."dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha