Adıyaman Sağlık Sen temsilciliği tarafından düzenlenen toplantıya, İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, KHB Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Halil Kaya, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici Fatih Doğan, Sağlık-Sen üyeleri ile çok sayıda engelli katıldı.

Düzenlenen toplantıda açılış konuşması yapan Sağlık Sen Adıyaman Temsilcisi Yasin Barutçu,"Engelliler Haftası nedeniyle Sağlık Sen Adıyaman şubesi olarak engelli kardeşlerimizle bir araya gelmek istedik. Engelli kardeşlerimizin problem ve sıkıntılarını dinlemek onların yanında olduğumuzu göstermek için bir program düzenleyelim dedik" ifadelerini kullandı. 

Barutçu, şöyle devam etti: "Adıyaman'ın bütün ilçelerindeki engelli kardeşlerimizi de davet ettik. Burada sorunlarını taleplerini sağlığın en tepesindeki yöneticilere bizlerin aracılığıyla iletecekler biz bu vesileyle engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu sosyal hayata engelli kardeşlerimizin katkı sunması içinde her türlü desteği vereceğimizi buradan belirtmek istiyorum katılımlarından dolayı bütün kardeşlerimize bütün sağlık yöneticilerine teşekkür ediyorum"

Yapılan açıklamanın ardından engelliler kürsüye çıkarak sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha