Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ziyaretine Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, Şube Başkanı, Sağlık-Sen Yardımcıları Süleyman Tuncel, Kadir Fırat, H.Ahmet Bozan ve İş Yeri temsilcileri katıldı.
Sağlık-Sen yöneticileri, Adıyaman Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde bulunan çalışanları ziyaret ederek, çalışanların sorunları ve talepleri dinlendi.
 Ziyarette açıklama yapan Şube Başkanı Barutçu,"Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren sahada uzak  kalan değil sürekli saha ile iç içe, çalışanlarımızın yanında olacak şekilde bir sendikal anlayış sergiledik. Bu yüzden sık sık ziyaretler gerçekleştiriyoruz, sık sık kurumlardaki çalışanlarımızın, çalışma şartlarını yerinde görüyoruz. Dolayısıyla sağlık çalışanlarıyla iç içe olmak ve onların yanında olmak bizleri mutlu ediyor.Bugün ki durağımız ise Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk hastanesiydi. Hastanede görev yapmakta olan bütün çalışanlarımızı ziyaret ederek, çalışanlarımızın taleplerini dinledik. Genel Merkezimize iletmemiz gereken konuları Genel Merkezimize ileterek, yerelde idarecilerimize iletmemiz gereken konuları ise İdarecilerimize ilettik. Bizlere gösterdikleri ilgi, nezaket ve misafirperverlikten dolayı sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarım"dedi.
Hastane çalışanları ise Sağlık-Sen yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha