Adıyaman Ün. Eğitim ve Araştırma Hastanesinin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde, sağlık çalışanları bir araya geldi.

 Perre Düğün Salonunda düzenlenen yemeğe, Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen, İl Sağlık Müdürü Emin Taş, Adıyaman Ün. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Talat Küçük, hastane idaresi ve hastanede çalışan bütün personel ve aileleri katıldı. Dua ve ilahiler eşliğinde açılan iftarda, iftar yemeğine katılanlar uzun süre sohbet edip bir arada zaman geçirdiler. İftar sonrası bir açıklama yapan Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen, “ Mübarek Ramazan ayında personelle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Devlet hastanesi, merkez bina olarak iftar yemeği düzenledik. Bütün personel ve aileleri bir araya getirmenin sevincini mutluluğunu yaşıyoruz. Genel sekreterlik olarak bütün ilçe ve merkez hastanelerde Ramazan boyunca iftarlarımız olacak. Ramazan’ın ayının tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
 İl Sağlık Müdürü Emin Taş ise, “ Bu gün sağlık çalışanlarımızla bir arada iftarımızı açtık. Sağlık çalışanlarımızın aileleri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl personellerimizle amaç bir arada olmak. Ortak bir zaman dilimi geçirmek” şeklinde konuştu.
 Adıyaman Eğitim Ün. ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Talat Küçük ise; “ Bu mübarek Ramazan ayında arkadaşlarla bir araya gelmek istedik. Bizim problemimiz personellerimizle yeterince iletişim kuramıyoruz. Bu vesilelerle daha fazla sık bir şekilde bir araya gelmeye gayret edeceğiz. Personellerimizi seviyoruz. Onların çalışmalarından oldukça memnunuz. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Editör: Adıyaman Haber