Adıyaman Özel Park Hospital hastane yönetimi Ebe ve Hemşireler haftası münasebetiyle hastanede çalışan tüm ebe ve hemşirelere karanfil dağıtıp günlerini kutladı.
Ebe ve Hemşirelerin günlerini kutladığını ifade eden Park Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Dal; “Hastane yönetimi olarak bu özel günde hastanemizde görev yapan Ebe ve hemşirelerimizi ziyaret edip, onlara çiçek takdim ettik, onlarla sohbet ettik varsa sorun sıkıntılarını dinledik. Sağlık sektörünün en önemli çalışanlarından olan hemşire ve ebelerimiz birer şefkat meleği gibidir. Sevgi, şefkat ve bilgi ile yapılan hizmetlerin hem mesleki haz hem de başarıyı getireceği kesindir. Her ızdırabı olan hastanın yanı başında, ona şefkatle dokunan elin hemşire eli olduğunu unutmamalıyız. Değişen sağlık ihtiyaçları kapsamında hasta haklarına, hasta yakınının beklentilerine en uygun şekilde cevap vererek verimli ve etkin sağlık hizmeti sunan hemşirelerin, sadece Hemşireler Günü`nde değil her zaman yanlarındayız. Her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin haftasını kutlar sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.
Hastane yönetiminin bu anlamlı günde Ebe ve hemşireleri unutmayıp çiçek takdim edip, günlerini kutladıkları için son derece memnun olduklarını ifade eden Hastane Başhemşiresi Ayten Özharıkçı hastane yönetimine ve yönetim kurulu başkanı Derviş Dal’a teşekkür ettiğini söyledi.
Editör: Adıyaman Haber