Adıyaman’da hizmet veren Özel Park Hospital Hastanesinin başarılı bir şekilde yapmış olduğu sosyal projelerden dolayı, Özel Park Hospital yöneticisi Uzman Dr. Gürkan Alagöz ve Hasta Hakları Sorumlusu Selma Can’a Anadolu Hayad Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Plaket takdiminde bulundular.

Anadolu Hayad Genel Başkanı Yusuf Babar’ın Konuyla ilgili açıklaması Şöyle;

“Park Hospital hastanesinin 2016 yılı mayıs ayı içerisinde uygulamaya ücretsiz olarak koyduğu ve derneğimiz Anadolu Hayad ın desteklediği evde sağlık hizmetleri çalışmasının tüm il genelindeki hasta ve yakınları tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır.

Park Hospital hastanesi evde sağlık hizmetleri ekibi Bu kısacık zaman dilimi içerisinde tüm il genelinde en ücra yerlere giderek yatalak durumdaki veya hastaneye gidemeyecek durumda olan 2400 e yakın hastanın muayenesini yapmış bunlardan 101 anjiyo hastasını ildeki eğitim ve araştırma hastanesine getirmiş, 9 erken evredeki kanser hastası teşhisi 2 son evredeki kanser hastalarının teşhisini sağlamıştır.

Anadolu Hayad olarak tamamen ücretsiz sunulan bu evde sağlık hizmetlerinden dolayı Hastane yöneticisi Gürkan Alagöz nezdinde tüm evde sağlık ekibine Şükran'larımızı sunuyoruz. Umarız bu ve buna yakın hasta ve yakınlarına yönelik çalışmalarınız devam eder. “

Özel Park Hospital Hastanesi yöneticisi Uzm.Dr. Gürkan Alagöz ise Anadolu Hayad yönetimine plaketlerden dolayı teşekkür ederek , bu tür sosyal proje çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Editör: Adıyaman Haber