"Ogansia firması Network marketing sistemiyle çalışan Türkiye’den dünyaya açılan yüzde yüz yerli, sermayeyle kurulmuş bir firmadır" diye konuşan Adıyaman ve Gölbaşı İl Koordinatörü Ramis Yavuz, şunları söyledi:

”Herkes Ogansia kullanmalıdır. Günümüz şartlarında sağlığımız ve beslenmemiz doğallığını yitirmiştir. Uzakdoğu ve Avrupa’da uzun süredir kullanılan takviye edici gıdaların ve kişisel bakım ürünleri ülkemizde son 10 yılda yaygın hale gelmiştir. Vücudumuzun alması gereken vitamin, minerallerin ve besinlerin yeterli olmadığı ortadadır. Bununla beraber vücuda gerekli olan ek besinlerin dışarıdan alınması gerekmektedir. uzmanlar tarafından ek gıda takviyesi şart koşulmuştur. Ogansia ürünlerinin vücuda etkileri bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi, hücre yenilemesi ve toksinlerin vücuttan atılmasına destek sağlamaktadır. Vucudun gerekli olan besin ihtiyacını karşılamaktadır. Bundan dolayı bu ürünlerin kullanılmasını halkımıza sunmaya devam edeceğiz. Kişilerin bireysel kullanımı sonucu, memnun kaldığı zaman tavsiye etmeleri sonucunda kendine bağlı, kendinden bağımsız organizasyon kurabilmektedir. Kişilerin bireysel kazanca ihtiyaç duyması halinde Network Marketing sektöründe kazanç sağlayacaktır"

27 ÜLKEDE VE ÜLKEMİZ DE OGANSİA EĞİTİMLERİ VERİLMEKTE

27 ülkede hizmet verdiklerini aktaran Yavuz, "Şirketimiz bünyesinde oluşturulan network marketing ağı ile şu an 27 ülke ve ülkemizde illerde ve bölgelerde ogansia hakkında eğitimler verilmektedir. Ogansia firması Network Marketing sistemiyle çalışan Türkiye’den dünyaya açılan yüzde yüz yerli sermayeyle kurulmuş bir firmadır. Ogansia Gölbaşı ekip arkadaşları olarak ofis tarzı iş yerimiz bulunmaktadır. Bütün İlçe halkımızı ofisimize bilgi almak amacıyla bekliyoruz. 2015 yılında Bursa' da kurulan Ogansia firması uzman kadrosu ve ekibi ile doğal gıda takviyeleri ve kozmetik ürünlerini son kullanıcıya Network Marketing sistemi ile ulaştıran bunu yaparken kullanıcılarına kazanç kapısı açan bir firmadır"şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha