Adıyaman Belediyesi, her geçen gün arttırdığı tedbirlerle salgının yayılmasının önüne geçmek için şehrin tüm kritik noktalarında çalışmalarına devam ediyor.
Sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, şehirdeki kritik noktalar arasında yer alan hastanelerde de temizlik ve dezenfekte çalışması yaptıklarını belirterek, “Adıyaman Belediyesi olarak tedbirlerimizi arttırarak sürdürüyor. Koronavirüse karşı vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı her yeri dezenfekte eden ekiplerimiz, özellikle kritik noktalar arasında bulunan hastanelerde detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda daha önce 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan temizlik ve dezenfekte çalışmasını şimdide Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde gerçekleştiren ekiplerimiz, hastanenin bahçesini deterjanlı ve tazyikli suyla yıkadı” diye konuştu.‬‬
Hastane yönetimi ve hasta yakınları da, Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları takdir ettiklerini belirterek, gayretli çalışmalarından dolayı yetkililere ve ekiplere teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha