Kovid-19 salgını nedeniyle kan bağışında ciddi azalmaların olduğunu duyuran Kızılay'ın çağrısına Sporder tarafından destek geldi.
Kızılay'ın "sensiz olmaz" çağrısına kulak veren Adıyaman Sporder üyeleri Demokrasi Parkı önünde bulunan Kızılay Kan Bağışı çadırında kan verdi.

-"SİZİN 15 DAKİKANIZ BİR BAŞKASININ ÖMRÜ OLSUN"

Adıyaman Sporder Dernek Başkanı Mesut Karayılan, burada yaptığı açıklamasında, Kızılay'ın sensiz olmaz çağrısına uyduklarını belirterek, "Sporder camiası olarak kızılayın 'sensiz olmaz' çağrısına kulak vererek kan bağışında bulunduk. Bu zor süreçte koronavirus ile beraber Ramazan ayının da gelmesiyle kan stoklarında ciddi azalmalar olduğu çağrısına kulan vererek birçok alanda olduğu gibi bu alanda da sosyal sorumluluğumuzu yerine getirerek kan stoklarına en üst seviyede katkı sağlamış olacağız. 'Sizin 15 dakikanız bir başkasının bir ömrü olsun' sloganıyla beraber bütün üyelerimizi ve tüm Adıyamanlıları kan bağışına davet ediyoruz." diye konuştu. 

-"KAN BAĞIŞI GECE 24:00'a KADAR DEVAM EDİYOR"

Kızılay Adıyaman Şubesi Başkanı Murat Bulut ise, bilindiği üzere kovid -19 nedeniyle kan bağışında azalma oldu. Bu da kan stoklarımızın azalmasına neden oldu. Biz geçtiğimiz günlerde iftardan sonra Adıyaman’da kan bağışı almaya başladık. Gece 24:00’e kadar kan bağış kampanyamız devam ediyor. Bu zor günlerde kan bağışında bulunarak bize destek olan Sporder üyelerine teşekkür ediyorum."dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha