Son dönemde yeniden yayılma hızını arttıran Kovid-19 dolayısıyla çalışmalarını yoğunlaştıran Adıyaman Belediyesi, karantina altında bulunan ikametleri tek tek dezenfekte ederek, virüsün daha fazla yayılmasına engel olmaya çalışıyor.

Koronavirüse karşı yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, cadde ve sokaklar, toplu taşıma araçları, kamu kurumları, iş yerleri, ATM’ler, duraklar, ibadethaneler, parklar ve çöp konteynırları gibi risk teşkil eden noktalarda gerçekleştirdikleri dezenfekte çalışmalarını son dönemde artan karantina altındaki ikametlerde de sürdürdüklerini dile getirerek, “Halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızdan tek isteğimiz mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamaları ve kişisel hijyene önem vermeleri."şeklinde uyarıda bulundu.

Karantina altında bulunan konutlarda yaşayan insanlar ve mahalle sakinleri ise Adıyaman Belediyesi’ne gayretli çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, “İlk günden bu yana gayretle çalışan Adıyaman Belediyesi çalışanlarına ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha