Üç gün sürecek olan ve bu yılki konusu "Sağlıkta Dönüşümün 2. Fazında Klinik Kalite ve İnovatif Yaklaşımlar" olarak belirlenen kongreye Türkiye ve değişik ülkelerden 2 bin 500’e yakın bilim insanı ve sağlık yöneticileriyle sağlık çalışanları katıldı.
 
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Hizmetler, İş Sağlığı Güvenliği ve Kalite Yönetim Birimi tarafından hazırlanan, hasta güvenliği ve çalışan güvenliği / memnuniyeti kapsamında aktif olarak kullanılan 6 çalışmadan iki tanesi sözlü bildiri olarak kabul edildi.
 
 
Kongreye katılım ve yapmış oldukları bilimsel katkılardan dolayı Kalite Kongre Başkanlığı adına Eski Bakan Müşaviri, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Halk sağlığı bölüm Başkanı Doç Dr Salih Mollahaliloğlu tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Doç.Dr. Fatih Doğan’a teşekkür belgesi verildi.

Alınan teşekkür belgesinden sonra İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticiler ile Adıyaman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticileri beraber toplu fotoğraf çektirdi

Kaynak : PHA
Kaynak: pha