Açılışa Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, Başhekim Selim Kuşağlı, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Uçan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, İlçe Müftüsü Selami Sayın, İlçe Jandarma Komutanı Erdinç Ağcakoyunlu, Balkar Belediye Başkanı  Orhan Orhan, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Yaşar Gül ve daire amirleri katıldı.

Açılışta konuşan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Fatma Eren, hastane ortamından memnuniyetini dile getirerek, fizik tedavi için gerekli her türlü donanıma sahip olduklarını, şu an ayakta tedavi olarak 24 hastaya hizmet verdiklerini ayrıca en az 10 kişilikte yatan hasta servislerinin olduğunu söyledi.

İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, ise şunları söyledi:

”Bakanlığımızın politikası sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması, kalitenin artırılırken niteliğiyle birlikte yaygınlaştırılması ve aynı zamanda yaygınlaştırılan bu sağlık hizmetinin sürdürülebilir şekilde devam etmesidir. Bu sebeple hem merkezde  hem de tüm ilçelerimizde hem yeni branşta hekimler kazandırılıyor, hem yeni sağlık tesisleri hizmet vermeye başlıyor. Bu yeni sağlık tesislerinde yeni teçhizat ve yeni donanım sağlanarak vatandaşların başka bir merkeze gitmesi engellenerek kendi bulunduğu yerde tedavi edilmesi sağlanıyor"

Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy ise "Tüm hekim arkadaşlarımın ve sağlık personelimle beraber mutlu olduğu bir ilçede olmanın mutluluğunu yaşıyoruz, herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha