Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü ATK Tesktil’in destekleriyle Ramazan ayında Adıyaman’da ve Besni ilçesinde ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye dağıtarak yüzlerini güldürdü.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünün geleneksel hale getirdiği “Rotary Engellilerle Zirvede -XV “Nemrut’a Tırmanıyoruz” projesi kapsamında dağıttığı Tekerlekli sandalyeler bu yıl Adıyaman Anadolu Engelliler Derneği ve Besni Anadolu Sakatlar Derneğinin ihtiyaç sahipleri üyelerine teslim edildi.
Adıyaman’da 16 yıl önce kurulan Adıyaman Nemrut Rotary Kulübün her yıl toplum yararına birçok projeye imza attığını ifade eden Proje Koordinatörü Ferit Binzet, bir sivil toplum kuruluşu olarak, engellilerin sorunlarına dikkat çekmenin yanı sıra onların hayatlarını kolaylaştıracak projeler üreterek çalışmalarını sürdürmeye devam ettiklerini söyledi.
“Birbirimizin hayatını kolaylaştırmak esas olmalı” diyerek engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirten, Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü 2015-2016 Dönem Başkanı Abuzer Tanrıverdi ise, şunları kaydetti:

“Projemize önemli destekler sağlayan ATK Tekstil’in Adıyaman’daki engelli kardeşlerimize Bayram hediyesi olarak gönderdiği 9 adet tekerlekli sandalyeyi Adıyaman ve Besni ilçesindeki Engelli Derneklerimizin ihtiyaç sahibi üyelerine teslim ettik. Ben bizlere destek olan tüm ATK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanına kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Adıyamanlı ve engelli bir genç kızımızın bozuk olan akülü aracının tamir edilerek kullanılır hale gelmesine destek olan kardeş kulübümüz Çorlu Rotary Kulübüne de çok uzaklardan sağladıkları destek ile bizleri yalnız bırakmadıkları için şükranlarımızı iletiyorum”
Adıyaman Anadolu Engelliler Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu ve Besni Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Ömer Arslan da tekerlekli sandalye bağışları için duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.

PHA

Editör: Adıyaman Haber